Svako zlo za neko dobro...
 Fezbot2000/Unsplash
SITAN, A DINAMITAN

Prije čak dva stoljeća njime se liječila ženska histerija (?), a danas je u gotovo svakoj torbici

Engleski liječnik, dr. Joseph Mortimer Granville, 1880. godine patentirao je elektromehanički vibrator koji je radio na paru i nije bio dizajniran kao današnji vibratori...

Vibratori su već duže vrijeme normalan dio naših života. Međutim, mnogi ne znaju povijest iza njih.

Prvi put su ga koristili liječnici prije dva stoljeća kako bi liječili žensku "histeriju", ili bolje rečeno, seksualnu frustraciju.

Smatralo se da žene koje se liječnicima žale na tjeskobu, nesanicu, nervozu ili čak erotske fantazije pate od "histerije".


Od masaže do vibratora na paru

Prvotno je liječena ručnim genitalnim masažama, ali 1880. godine engleski liječnik dr. Joseph Mortimer Granville patentirao je elektromehanički vibrator. Radio je na paru i nije bio dizajniran kao današnji vibratori, ali je služio svrsi pomaganja ženama da postignu vrhunac ili kako se u to vrijeme zvalo, pomogao ženama da dožive "paroksizme".


Treba uživati u vožnji

Srećom, percepcija ženskog seksualnog zdravlja i užitka počela se mijenjati u 20. stoljeću, a danas su žene konačno slobodne uživati ​​u svojim tijelima na bilo koji način.

U LELO-u vjeruju da zadovoljstvo nije samo u postizanju orgazama, već u cijelom iskustvu koje vas čini zadovoljnom i oslobođenom. To vam može pomoći da dođete u dodir sa svojim vlastitim tijelom, koje same najbolje poznajte..

"Dakle, ako želite vibrator ili dva, mi smo ovdje da budemo dio vašeg putovanja." kažu.

Prešli smo dug put u tome kako tretiramo sebe i svoj seksualni život, samo trebamo vidjeti što će budućnost donijeti i kako bi se tijek svega mogao promijeniti s jednim značajnim susretom ili izumom. Pričvrstite pojaseve i uživajte u vožnji!

IZVOR: lelo.com

Linker
15. travanj 2024 20:41