Upustite se u istraživanje i igru
 FOTOGRAFIJE: DRAGANA991 GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
živim.hr
živim.hr
Samo opušteno

Poza 69: Ovo je pet načina da bude još bolja i uzbudljivija

22. prosinac 2020.
Ne živimo u filmskom svijetu i nemojte to očekivati, uostalom kad biste radili na tom cilju, seks bi postao previše racionalan i mehanički. Naprotiv, on mora biti strastven i pun improvizacija. Dakle, prvo pravilo ove poze je: dobro se zabavljajte

Poza 69 je jedna od poza za oralni seks, možda najomiljenija među parovima, kod koje jedan partner leži na leđima, a drugi je iznad njega, ali okrenut glavom u suprotnom smjeru. U toj pozi partneri jedan drugoga zadovoljavaju stimulacijom genitalija. Mnogi parovi obožavaju ovu Kamasutra pozu jer omogućava da oboje pružaju i primaju stimulaciju istodobno. Ako ste i vi među njima, evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da je učinite još uzbudljivijom.

1. Zabavite se
Tu pozu nemojte doživljavati kao obavezu da oboje doživite orgazam u istom trenutku. Ne živimo u filmskom svijetu i nemojte to očekivati, uostalom kad biste radili na tom cilju, seks bi postao previše racionalan i mehanički. Naprotiv, on mora biti strastven, pun improvizacija i totalno opušten. Dakle, prvo pravilo poze 69 je: dobro se zabavljajte.

2. Upotrijebite i ruke
Osim jezika i usana, koristite i prste kako biste sebi i partneru povećali užitak. Istražujte njegove erogene zone, mazite njegove testise i perinej te potaknite i njega da vas dodiruje: na primjer, dok vam nježno liže klitoris, može prstima početi stimulirati G točku.

3. Uključite u igru i vibrator
Kako bi ovu pozu pretvorili u nešto novo, možete zatražiti partnera da vas stimulira pomoću vibratora, a ne samo jezikom. Na taj način osjećaj će biti intenzivniji i orgazam snažniji.

4. Igrajte se
Nemojte dopustiti da ova poza postane nešto monotono. Mijenjate položaje tako da malo i budete ispod njega, a malo iznad njega, tako da malo usporite stimuliranje pa potom ubrzate, dovedite ga skoro do vrhunca, a onda stanite...ukratko istražujte i igrajte se jedan s drugim.

5. Nemojte biti usredotočeni samo na orgazam
Ono što pozu 69 čini jedinstvenom jest to što seks može trajati koliko god želite. To nije natjecanje tko će kome priuštiti veći užitak ili omogućiti da prije doživi orgazam. Stoga nemojte previše razmišljati o orgazmu: vidjet ćete da će užitak biti veći i da će orgazam poslije biti još dojmljiviji.

Teme
Linker
22. studeni 2021 12:35