Svatko radi greške, ali većina ih se može ispraviti

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Ana Dukić
Ana Dukić
zanimljivo

Pitali ste se zašto vam sve veze propadaju? Evo što vaš horoskopski znak kaže na to

22. travanj 2022.
Da, zvijezde vam mogu reći zašto vam veze neslavno završavaju


Kompatibilnost horoskopskih znakova u partnerstvu, prijateljstvu i poslovnim odnosima tema je o kojoj se sve više priča. Naravno, većinu osoba zanima koji je znak za njih "idealan" partner te zašto s nekim nije uspjelo. Mi znamo koje lošije navike u vezi ima svaki horoskopski znak i možda je upravo to razlog zašto je vaša veza neslavno propala.

Razumijevanje onoga što radite krivo u vezi može vam pomoći će vam da poradite na tome i da možda u budućnosti imate bolje odnose. Evo što kaže horoskop, a ima li u tome istine - procijenite sami.


Ovan

Ako ćemo biti brutalno iskreni prema vama, vaša veza je završila prije nego što je i počela.

Niste tretirali partnera s pažnjom koja je potrebna za razvoj veze. Radili ste planove i niste razmišljali o tome da uključite partnera, iznenadilo vas je kad vam se javio jer ste očekivali da će otići bez traga. Isto tako, nikad niste pokazali da želite kvalitetnu vezu.

U redu je ponekad igrati toplo-hladno, ali nemojte pretjerati s hladnoćom jer ćete otjerati partnera.


Bik

Imate razvijeni sustav testova i ispitivanja kako biste bili sigurni da ste odabrali kvalitetnog partnera.

Problem je u tome što vam treba previše vremena da biste odlučili je li netko dovoljno dobar za vezu da na kraju izgubite strpljenje i zbog toga ni ne pokušate. Smatrate da nije vrijedno truditi se oko nekoga, iako sami tražite puno od partnera.

Ponekad morate riskirati i dopustiti da se dogodi što god se treba dogoditi.


Blizanci

Hoće li ikad postojati netko dovoljno dobar ili "savršen" da se obvežete?

Ne želite se vezati jer možete naići na bolju osobu dok ste u vezi. Što onda? Ne volite kad veze postanu komplicirane i emocije se upletu jer vam tada neće biti jednostavno za otići.

Smatrate da je uvijek bolje imati vezu bez obveza jer tako nećete povrijediti ni sebe ni drugu osobu. No, to je daleko od istine.


Rak

Mislite da ćete ga baš vi promijeniti?

Bio je iskren prema vam kad je rekao da ne želi ozbiljnu vezu, ali uvjereni ste da ćete promijeniti njegov stav ako on provede više vremena s vama i upoznava vas. Međutim, družili ste se i proveli puno vremena zajedno, no on mišljenje nije promijenio.

On je bio iskren prema vama, ali vi niste bili iskreni sami sa sobom. Ne možete odabrati nekoga tko je izazov i tako "pobijediti", to je samo siguran put do nesreće.

Idući put kad se nađete u sličnoj situaciji, vjerujte osobi kad kažete da nije zainteresirana za nešto ozbiljno i nastavite dalje.


Lav

Vaše je samopouzdanje iznimno privlačno i lako privlačite ljude oko sebe pa vjerojatno nećete dugo biti slobodni. Previše ste zauzeti da biste se potrošili vrijeme na nekoga tko nije dovoljno dobar. Zbog toga prekidate odnose.

Znate da imate puno toga za ponuditi i ne želite sniziti kriterije. Iako lako privučete nove partnere, pazite da visoki kriteriji nisu možda oblik izbjegavanja intimnosti.


Djevica

Niste kompatibilni s partnerom kad govorite o svojim životnim planovima, trenutno ne želite iste stvari i zbog toga se niste kvalitetno povezali.

Možda ćete ponovno pronaći jedno drugo nekad u budućnosti i tada ćete više odgovarati jedno drugom. Međutim, zasad je najbolje da svatko ode svojim putem.

Nemojte forsirati vezu, pogotovo kad nijedno nije razvilo osjećaje potrebne za stvaranje kvalitetnog odnosa.

image
FOTOGRAFIJE: UNSPLASHVaga

I vi i vaš (potencijalni) partner toliko pazite da ne kažete krivu riječ da više ne pokazujete svoje pravo lice.

Vagama je ponekad gotovo nemoguće biti u vezi jer nisu dovoljno iskrene ni ranjive, a ti su faktori neophodni.

Naravno, lijepo je i važno brinuti o tuđim osjećajima, ali ne do te mjere da vas je strah pokazati drugoj osobi tko ste vi.


Škorpion

Obožavate početak veze jer odnos je toliko intenzivan da vas potpuno obuzima. Međutim, takve emocije brzo nestaju.

Dijelili ste ekstremnu seksualnu privlačnost jedno prema drugome, ali ništa više od toga. Naravno, sama privlačnost nije dovoljna za razvijanje odnosa i kad ste oboje nahranili svoje seksualne potrebne, znali ste da dalje od toga nećete ići.

Opis vaše veze je seksualno oslobođenje. Možda je vrijeme da prestanete tražiti samo fizičku privlačnost.


Strijelac

Veza vam se brzo pretvara u gušenje i gubitak slobode. Osjećaj neovisnosti i slobode su vam najvažniji aspekti života, a osjećate da vezanjem za neku osobu to gubite. Posljedica toga je i gubitak identiteta.

Kad emocije postanu jake i veza ozbiljna, bježite. Možda je moglo i uspjeti, a istina je da vas je sve to izuzetno uplašilo. Zbog toga spadate među horoskopske znakove koji su loši u prekidima jer Strijelci ponekad bježe glavom bez obzira.


Jarac

Doslovno ga niste imali vremena vidjeti. Bili ste previše zauzeti da biste otišli na spoj i samo ste povremeno poslali nekoliko poruka. Uvjerili ste sami sebe da bi se druga strana više potrudila da je željela nastaviti vezu s vama.

Drugim riječima, tražite opravdanje za izbjegavanje veze kako biste se na miru mogli posvetiti svojim radnim projektima.


Vodenjak

Tko može bolje pokazati nezainteresiranost od Vodenjaka?

Vodenjak rijetko provodi vrijeme s potencijalnim partnerom. Osobu koja vam se sviđa ne želite voditi na grupne spojeve niti upoznati s prijateljima. Ne samo to, ne želite raditi ono što parovi rade, a to je provoditi vrijeme zajedno. Držanje za ruke za vas je strani pojma jer želite pokazati da vam nije previše stalno.

Odličan posao - pokazali ste osobi da niste zainteresirani za nju i za to je otišla.


Ribe

Možda niste toga svjesni, ali ponašali ste se kao da je druga strana neka vrsta čitača misli. Očekivali ste da partner zna što osjećate i što želite, a da ništa niste rekli.

Po načinu na koji ste se ponašali, potencijalni partner je pretpostavio da želite biti samo prijatelji i ponašao se u skladu s tim.

Naravno, ne trebate se baciti na nekoga, ali trebate pokazati da vam je stalo do nekoga.

Stoga, idući put ne očekujte čitanje misli i pokažite osobi da vam se sviđa.

Teme
Linker
22. travanj 2022 15:02