Kako se ponaša žena koja stvarno voli?

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Kad žena zavoli

Pet stvari koje će žena napraviti samo za muškarca kojeg zaista voli...

Niste sigurni u osjećaje svoje partnerice? Ovih pet znakova će vam reći "volim te"


Postoje brojni načini da saznate sviđate li se određenoj djevojci. No postoji ogromna razlika u ponašanju žena koja vas voli i one kojoj se samo sviđate. Neke stvari žena čini samo za muškarca kojeg stvarno voli, a ovo su neke od njih.


Brinut će o vama

Vjerojatno su vas učili da su muškarci rođeni zaštitnici, kao i to da je u njihovoj krvi da pod svaku cijenu zaštite ženu koju vole. Naravno, ima istine u tome. Međutim, to ne znači da se žene ne ponašaju slično kad nekoga vole.

Ako vas zaista voli, žena će imati nevjerojatnu potrebu brinuti o vama.

Možda nije fizički jača od vas i možda vas neće moći zaštititi u tom smislu, ali će se sigurno pobrinuti za vaše potrebe i za vašu dobrobit. Pokazat će to kroz male stvari: brinut će se jeste li dobro jeli, jeste li se naspavali i jeste li pod stresom.


Oprostit će

Jedan od znakova da vas žena zaista voli je taj da će vam oprostiti neke stvari.

Tolerirat će vas više od bilo koga drugoga. Oprostit će vam neke stvari koje vjerojatno ne bi smjela i koje ne bi oprostila nikom drugome. Jednostavno je, ova žena vas vidi kao boljeg muškarca nego što zapravo vi jeste. To znači da će pronaći ispriku za vaše ponašanje, čak i ako to ponekad loše utječe na nju.

Ali to ne znači da biste to trebali iskoristiti. Umjesto toga, to je nešto što biste trebali cijeniti i što bi vas trebalo spriječiti da joj nanesete bilo kakvu štetu.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK



Znat će sitnice o vama

Tko zna odgovore na pitanje kad ste rođeni, tko je vaša omiljena zvijezda i kad ste se prvi put poljubili? Ona. Kad vas žena zaista voli, ona želi znati sve detalje o vama i vašem životu. To ne znači da će "zabadati nos" niti da vam neće dati privatnosti nego da je zainteresirana za vaš život i sve što se tiče vas.

Brine o vama i želi znati s kime se družite čisto kako bi bila dio vašeg života. Potrudit će se da joj se otvorite i pokažete svoje pravo lice. To znači da će je zanimati vaši snovi, nade, strahovi, mišljenja i najdublje misli, a prihvatit će i vaše mane.


Vi ćete joj biti prioritet

Još jedna stvar koju će djevojka koja vas stvarno voli je pokazati da ste joj prioritet. Nerijetko ćete joj biti važniji od njezinih potreba i želja. Stavit će vas na prvo mjesto te ništa i nitko to ne može promijeniti.

Ako imate pored sebe ženu koja vas voli, možda ste primijetili da uvijek pronađe vremena i energije za vas. Uložit će sav trud koji ima u vezu jer joj puno značite. Dakle, ako ste dovoljno pametni, uzvratit ćete joj uslugu i učiniti ju prioritetom.


Učinit će više od potrebnog

Da, u nekim stvarima se ne slažete, a nemate ni iste hobije. Ne brinite, žena koja vas voli će vam pokazati da su vaši interesi i njoj važni. Bez problema će ići na nogometnu utakmicu s vama i koncert pjevača koji joj se ne sviđa, brinuti se o vama kada ste bolesni samo da vam pokaže svoju ljubav.

Linker
05. ožujak 2024 18:50