SHUTTERSTOCK
U boj, u boj

P kao pobjeda - najvatrenija poza koju biste danas obavezno trebali isprobati

Nema ništa lošeg u dobrom, starom misionarskom položaju, no ako želite malo zakuhati stvar (i to naročito prije ili nakon utakmice Vatrenih protiv Argentine), imamo odličan prijedlog


Slovo V za Victory ili Pobjedu poza je u seksu koja može biti idealan novitet za parove koji su željni iskusiti orgazam od kojeg će im se zavrtjeti u glavi. Isprobajte, sigurni smo da ćete nam biti zahvalni na prijedlogu!

Nova omiljena

Kako biste zauzeli savršeni položaj, legnite na leđa, zatim podignite noge u zrak i držite ih ispružene. Partner neka klekne ispred vas tako da su njegova bedra oslonjena o vašu stražnjicu, a koljena široko razdvojena.

Tada neka raširi vaše noge da budu u obliku slova V (V kao Victory ili kao Vatreni, što god vas više motivira), a vi možete upotrijebiti svoju lijevu ruku kako biste ga poduprli dok prodire u vas te desnom istodobno milovati i nadraživati sami sebe, odnosno svoj klitoris. Ovo je poza koja će vam već nakon prvog pokušaja postati omiljena!

image
SHUTTERSTOCK

Malo predigre

Polako gradite uzbuđenje. Držite se za ruke, približite se glavom i ramenima, ljubite se, dodirujte kosu, ruke, leđa... Tako stvarate seksualnu napetost.

Žene uglavnom trebaju više vremena da se opuste i prepuste tjelesnom užitku, pa im je zato predigra i potrebnija. Ona će povećati želju i potaknuti lubrikaciju te tako učiniti odnos ugodnijim i uzbudljivijim”,

Linker
24. travanj 2024 10:40