Bez brige, tihi seks nije manje vrijedan seks. Uostalom, glasni uzdasi i lomljenje kreveta nisu jamstvo da ćete uživati i svršiti, zar ne?
 Getty Images/iStockphoto
Pssst! Da vas ukućani ne čuju

OŽEŽITE NA PODU Do superorgazma i bez glasnih uzdaha - uz 'kuka' pozu i njegova će alatka izgledati puno masivnije

Bilo koja poza u kojoj ste vrlo blizu smanjit će sudaranje tijela i intimnih dijelova, a to se, priznat ćete, nekad baš dobro čuje

Tjedne već provodite s obitelji u kući/stanu, djeca ne idu u školu, svekrva ulazi u vaš dio stana bez kucanja ili punac svima organizira zadatke, i teško pronalazite priliku za seks. Zapravo, vrijeme još možete pronaći, ali mjesto je drugo pitanje, jer i kada se s partnerom/partnericom povučete u spavaonicu tanki zidovi teško će sačuvati vašu intimnost. Ne želite da vas članovi obitelji čuju jer, kako kaže seksualna edukatorica Lisa Finn, ako netko čuje da vodite ljubav, čak i nenamjerno, postaje dio te seksualne scene. No, to ne znači da se morate odreći seksa, samo se morate utišati.

Bez brige, tihi seks nije manje vrijedan seks. Uostalom, glasni uzdasi i lomljenje kreveta nisu jamstvo da ćete uživati i svršiti, zar ne?

- Tihi seks zapravo može biti jako zapaljiv i vruć zbog navale adrenalina koju pobuđuje upravo to što morate biti tihi - kaže sekspertica Finn i predlaže nekoliko trikova i poza u kojima će seks biti tiši, ali ništa manje strastven.


Što bliže, to tiše

Bilo koja poza u kojoj ste vrlo blizu smanjit će sudaranje tijela i intimnih dijelova, a to se, priznat ćete, nekad baš dobro čuje. Finn predlaže lotosov cvijet, bočni 69 ili položaj žlice u kojima ćete eliminirati zvukove sudaranja (vlažnih) tijela.


Ožežite na podu

Ipak, mokro pljeskanje kože o kožu nije ono što ukućani sigurno mogu čuti, najrizičniji su škripanje kreveta i lupanje kreveta o zid.

U tom slučaju budite kreativni, kaže Finn. Spustite se na pod, napravite gnijezdo od jastuka i prekrivača, uronite u njega i - ožežite! Čak i ako izaberete pozu kakvu inače upražnjavate u krevetu, u novim okolnostima bit će vam uzbudljivija.

Možete isprobati i 'kuka' pozu. Lezite na leđa, dok je on gore. Zatim podignite noge u formi kuke preko njegovih ramena i na njih oslonite zglobove. Dok leži preko vas, naslanjajući se na ruke, nogu lagano raširenih, vi ga dlanovima pridržavajte za butine i usmjeravajte. Ova poza, kažu stručnjaci, donosi dublju penetraciju i samim time partner će imati osjećaj da mu je penis veći i masivniji.

Ako radije pribjegavate vatrogasnim mjerama, onda jednostavno stavite koji jastuk iza uzglavlja da prigušite udarce. A ako dalekosežno promišljate, kupite novi okvir za krevet ili madrac bez opruga.


Igrajte se

Okrenite seks na igru, zašto ne, pa si zadajte zabavne zadatke. Sekspert Billy Procida predlaže da se igrate tajnih agenata. „Pretvarajte se da ste supertajni agent koji može doći do neprijateljskih tajni samo kada svršava, ali ne smijete ispustiti iole glasniji zvuk, jer će vas protivnici otkriti. S partnerom izmislite i neka svoja pravila, vidjet ćete koliko to zabavno može biti, a sigurno ćete se i baš fino napaliti”, kaže Billy. Ili se jednostavno možete igrati tko će od vas dvoje dulje izdržati seks u tišini. Tako ćete partneru ili partnerici morati dati do znanja kako vam je bez riječi, stenjanja i glasnih uzdaha, samo pogledima i osmijesima.


Kupite tihu igračku

Ako si u seksualnom odnosu ili masturbaciji pomažete igračkama, onda nemojte izabrati one koje zuje kao kosilica za travu. Finn predlaže da izaberete jedva čujne modele vibratora, ali i nevibrirajući dildo, čep za anus, prsten za penis i slično. Hm, možda oni i ne proizvode buku, ali tko zna kako ćete vi reagirati na njih


Pod mlazom vode

Glava tuša možda vam je najbolja prijateljica kada se sami zabavljate, a tuš je dobro rješenje i za tihi seks u dvoje - voda će prigušiti zvukove koje proizvodite. No, voda može isprati vašu prirodnu vlažnost i izazvati neugodno trenje, stoga upotrijebite silikonski lubrikant koji voda neće tako brzo isprati, predlaže Finn. Zapamtite da silikonski lubrikant nije kompatibilan sa silikonskim igračkama, pa ako pod tuš nosite (vodootporne!) silikonske igračke upotrijebite lubrikant na bazi vode.

Linker
26. travanj 2024 21:42