Sjećanje na slatke nježnosti s plaže moglo bi vas grijati cijele jeseni.
 Foto: iStock
Prepustite se

Ovog ljeta i vi uživajte u strastvenoj avanturi

Svi pričaju o ljetnim ljubavima, a vi nikako da se opustite i upustite u vezu na godišnjem. Uz naše savjete možda ćete baš ovaj odmor pamtiti čitav život.

Ljeti je sve opuštenije i jednostavnije. I ljetne ljubavi su po nepisanom pravilu opuštene, lude i slatke, ali nažalost često i kratke. No, možda je baš to njihova čar. Možda je to idealno? Takve avanture traju dovoljno kratko da sve ostane bez komplikacija i zavrzlama. Čisto uživanje u trenutku.

Ako ste solo i ovog ljeta vas ponese romantika vrućih noći, prepustite joj se. Većina koji su je doživjeli, svojih ljetnih ljubav sjećaju se sa smješkom na licu. A i nikad ne znate gdje vas ona može odvesti. Ako i nema budućnost ostat će vam lijepa i zanimljiva uspomena.

Bitno je da se opustite, ali ne gubite glavu. U ljetnim avanturama nikad nemojte potpuno isključiti mozak. Koliko god osjećali bliskost sa zgodnim strancem, svakako ne zaboravite da je on ipak stranac i da ništa ne znate o njemu. Odnosno, znate onoliko koliko vam sam odluči reći.
Uz nekoliko naših savjeta i vi uživajte ovog ljeta bez grižnje savjesti:

1. Zaštitite se

Nikako ne zaboravite koristiti zaštitu pri seksualnim odnosima. Koliko god vaš partner bio simpatičan ne možete mu sa sigurnošću vjerovati. Nema potrebe da kući nosite neželjene uspomene.

2. Budite iskreni

Uz šum mora i miris borova sve je nekako ljepše. I vi ste drukčiji. No, koliko god vam se možda činilo zabavno i uzbudljivo lažno predstavljati, nemojte. Ni sami ne bi željeli isto. Postoji šansa da se iskreno zaljubite i da se veza pretvori u nešto dublje. Što ako se onda otkrije da ste lagali?

3. Ne očekujte ozbiljnu vezu

Situacija se može zakomplicirati ako avanturu shvatite ozbiljnije nego druga strana. Godišnji odmor je ipak prekratak da bi nekog stvarno upoznali. Također, ljudi su na moru opušteniji i većinom pokazuju samo svoje dobre strane. Ne forsirajte. Ako vam je suđeno da ostanete skupa naći ćete način da nastavite vezu. Makar živjeli u različitim gradovima.

Foto: iStock
Iako je teško ne očekivati više od odnosa ako su nas obuzeli ljubavni osjećaji, ljetnim ljubavima pristupajte što opuštenije da izbjegnete razočarenja.

4. Opustite se

Zar nije ponekad ugodno čuti kako će on skinuti zvijezde s neba za vas. Istina, već gotovo i mala djeca znaju da je to teško moguće, no ponekad se jednostavno treba opustiti i prestati uvijek biti ozbiljan i oprezan. Kad ćete ako ne sad?

5. Ne varajte

Ljetne romanse su škakljiva stvar ako ste već u vezi, a zbog nekog razloga odmor provodite razdvojeni. Ako dođete u iskušenje, dobro razmislite želite li izigrati povjerenje partnera zbog kratkotrajne ljetne romanse.

Linker
19. travanj 2024 04:09