Što to žene ne vole?

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Istraživanje

Ovo je najmrža stvar ženama tijekom seksa, a muškarci na to niti ne pomišljaju... Njima je najveća boljka nešto sasvim drugo

Tvrtka za seks igračke provela je istraživanje među 3000 odraslih osoba


Seks zauzima visoko mjesto na popisu užitaka. Međutim, koliko god ljudi vole zabavu u spavaćoj sebi, budimo iskreno, postoje neke stvari u kojima nitko ne uživa.

Upravo zato, tvrtka za seks igračke Lovehoney provela je istraživanje među 3000 odraslih osoba upitavši što im se ne sviđa tijekom seksa. Neki odgovori će vam biti poznati, a neki će vas doista iznenaditi.


Što ne vole žene ne vole, a što muškarci?

Najčešća stvar koju žene mrze? Na popisu se našao nedostatak samopouzdanja te je 30 posto žena to potvrdilo. Kažu da se previše brinu o tome kako izgledaju tijekom seksa.

Isto tako, žene ne vole kad seks prebrzo završi, čak njih 29 posto. Čini se da su nedostatak samopouzdanja i kratak seks vodili tijesnu bitku među sudionicama. Uz to, ženama se nikako ne sviđa nedostatak orgazma (28 posto), ometanje (27 posto) i nedovoljno predigre (24 posto).

Muškarcima je najgore kad seks prebrzo završi, to je potvrdilo 34 posto muških ispitanika.

Popis stvari koje muškarci ne vole uključuje i nemogućnost dovođenja partnerice do orgazma (30 posto), ometanja (28 posto), nedostatak orgazma (21 posto).

Zanimljivo je to da ono što žene ne vole nije uopće ni na popisu onoga što muškarci mrze. Stoga je vrijeme da se žene prestanu sramiti i brinuti kako izgledaju!

Istraživanje nije proučavalo zašto su žene toliko nesigurne tijekom seksa, međutim to može biti posljedica niza čimbenika - poput opsjednutosti kako izgledaju tijekom vođenja ljubavi te osjećaj pritiska da dođu do orgazma samo putem penetracije.

Ako vam je nedostatak samopouzdanja najveći problem tijekom seksa, pokušajte ga izbjeći fokusirajući se na užitak. Nemojte misliti na to kako izgledate, vidi li vam se celulit ili što će se dogoditi u sljedećih 10 minuta. Samo budite u trenutku i uživajte, a onda će i te sumnje u vlastiti izgled nestati.

Mislite na sebe

  • Otkrijte nove erogene zone na svom tijelu, ali i na partnerovom; ako ste usredotočeni samo na genitalne zone, s vremenom će vođenje ljubavi prijeći u monotoniju.
  • Bacite se na erotsku literaturu. Odaberite ulomke koji vam se sviđaju i koji vas uzbuđuju i pročitajte ih zajedno s partnerom.
  • Vođenje ljubavi nije nešto što dugujete partneru, već u prvom redu treba biti užitak za vas.
  • Nemojte se smatrati robotom koji uvijek mora funkcionirati. Vođenje ljubavi ne smije biti napor, ako je vaše tijelo umorno ili pod stresom, ljubav možete iskazati i na druge načine.


ČITAJTE I: Kako imati najbolji seks u životu? Muškarci koji ovo rade imaju bolju erekciju i intenzivnije orgazme

Linker
25. travanj 2024 14:07