SHUTTERSTOCK
ne treba vam ključ

Ovdje veličina uopće nije bitna... Lokot poza otključava orgazam koji ćete dugo pamtiti

Vrijeme je da svoj seksualni život dovedete u posve novu dimenziju

Nove tehnike u seksu idealne su za istraživanje, no poze koje omogućuju da vam ruke budu slobodne još su bolje. Svi znamo koliko je za većinu žena teško postići orgazam isključivo putem penetracije. Nekima, primjerice, pomaže malo stimulacije klitorisa i ovo će za njih biti pun pogodak.

Lokot

Ovu pozu možete zvati i jednostavno „seks na stolu”. Ne samo što pruža veliki užitak, već nudi i raznolikost s obzirom na to da ćete morati izaći iz spavaće sobe da biste je proveli u djelo. Sjednite na rub nekog malo višeg komada pokućstva, poput stola ili radne površine u kuhinji, a partner neka stane ispred vas.Ova poza pruža pruža optimalan kut za penetraciju koji garantira zadovoljstvo bez obzira na veličinu penisa.

Želite li pun pogodak, možete dodati i neku seks igračku koja će u vašu seansu unijeti uzavrele vibracije.

image
SHUTTERSTOCK

​Lotus poza

Kako biste zauzeli pozu lotus, muškarac neka sjedne prekriženih nogu. Vi možete sjesti među njegove noge i omotati se oko njega. Oboje možete koristiti ljuljajuće pokrete kako biste postigli željenu stimulaciju. Ova poza ima mnogo prednosti, a jedna od njih je i to što ste okrenuti licem u lice, a to omogućava da stvari postanu još vrelije i intimnije.

Linker
28. travanj 2024 11:32