Kad ako ne sad?
 FOTOGRAFIJE: TIJANA87 GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Zaljubljeni u doba korone

Online ljubav: Ove godine reci mi ‘volim te‘ na poseban način. Evo kako

Ako se u tom području još niste snašli, donosimo 10 ideja kako da osobi koja vam se sviđa to kažete na poseban način…

Postoje tri vrste zaljubljenih: oni koji izjavljuju ljubav eksplicitno, koji te dvije slatke riječi izgovaraju spontano kad god im dođe jer je to najbolji način na koji znaju reći ono što osjećaju. Zatim postoje oni koji možda ne znaju reći 'volim te', ali to znaju pokazati na milijun načina pa im riječi niti nisu potrebne. Naposlijetku, postoje i oni koji nemaju pojma kako reći 'volim te' niti znaju prepoznati pravu priliku da to kažu. U doba globalne umreženosti, pojavio se posve drugačiji način izjavljivanja ljubavi, a to je onaj na društvenim mrežama: ako se u tom području još niste snašli, evo 10 ideja kako da osobi koja vam se sviđa to kažete na poseban način…online.

Podijelite pjesmu

Poznato je da glazba može učiniti čuda pa je odlična ideja da prepustite nekoj pjesmi da umjesto vas izgovori te riječi. To može biti pjesma koja je obilježila neki vaš poseban zajednički trenutak ili neka druga koja će jasno prenijeti vaše osjećaje…odaberite sami.

Ne zaboravite na poeziju

Društvene mreže su prepune stranica s prekrasnom poezijom: ne bi trebao biti problem da svaki dan pronađete neku novu pjesmu koju ćete podijeliti s osobom u koju ste zaljubljeni.

A da sami napišete pjesmu?

Nije lako napisati pjesmu, naročito ako to nikada prije niste učinili. No, moglo bi biti zanimljivo da pokušate staviti crno na bijelo svoje osjećaje. Na taj način ćete svojoj ljubavi pokloniti nešto zaista jedinstveno i originalno.

Posebna fotografija

To može biti fotka piva koje ste zajedno pili na svom prvom spoju ili neka na kojoj zajedno radite grimase i vidi se da ste sretni. Nisu potrebne namještene fotografije niti foto book, za reći koliko vam je stalo dovoljno je puno manje.

Post – ljubavna izjava

Facebook dnevnik ili priča na Instagramu mogu postati virtualni prostor za neobičnu ljubavnu izjavu, s dobro odabranim završnim tagom i lajkovima svih onih koje će vaše emocije dirnuti.

Vrijeme postova

Neobičan i originalan način da svojoj ljubavi poručite što osjećate na društvenim mrežama jest da je svaki dan bombardirate super sentimentalnim postovima koji bi moglo rastopiti i najledenije srce.

Recite to memom

Izražavanje ljubavi ne mora uvijek biti izjednačeno s romantičnim riječima. To se može učiniti i dijeljenjem smiješnih i zabavnih memova. Uostalom, što ima romantičnije od gledanja voljene osobe kako se od srca smije.

Otpjevajte nešto

Niste stidljivi i volite pjevati? Možda još znate i svirati neki glazbeni instrument? To je svršeno za originalnu ljubavnu izjavu: odaberite omiljenu pjesmu i dobro je uvježbajte pa se potom snimite dok je izvodite. Znate dobro kome ćete je poslati, zar ne?

Citati su uvijek „in“

Osim poezijom, još jedan lijep način za izjaviti ljubav na društvenim mrežama mogao bi biti lijep citat iz nekog kultnog filma, tim više ako je osoba u koju ste zaljubljeni filmofil. Uspjeh je zajamčen!

Prebacite se u stvarni svijet

Zašto nakon svih tih online ljubavnih izjava ne biste pokušali toj osobi reći 'volim te' uživo? Naravno, to može biti kompliciranije, naročito za stidljive i povučene osobe i one koji se bolje snalaze s pisanjem nego s govorenjem u četiri oka. No, ne škodi pokušati… duboko udahnite i učinite to, nećete požaliti!

Linker
15. travanj 2024 03:36