Jedine osobe koje se u vrijeme pandemije mogu seksati su one izolirane sa svojim partnerima. I zašto to onda ne biste iskoristili?
 Getty Images/iStockphoto
užitak je zajamčen

Nove varijante uvijek dobrih klasika - eksplozivne seks poze koje su zaludile parove u izolaciji

Zatvoreni ste zajedno, e pa što? Na vama je da to pretvorite u idealnu priliku da se stvari u vašoj spavaćoj sobi promijene nabolje. I postanu stvarno uzbudljive

Jedine osobe koje se u vrijeme pandemije mogu seksati su one izolirane sa svojim partnerima. I zašto to onda ne biste iskoristili?

Nedavno provedeno istraživanje je pokazalo da čak 27 posto Britanaca priželjkuje da višak vremena u izolaciji iskoristi za više seksa. Od Covida-69 do Cijepljenja, evo kako da vi i vaš partner zaista uživate u izolaciji…


Korona kaubojka

Ovo je položaj u kojem žena vodi glavnu riječ. Zvuči li vam položaj korona kaubojke primamljivo, natjerajte partnera da legne na leđa. Kleknite između njegovih nogu leđima okrenuti prema njemu. Svoje listove ugurajte ispod njegovih bedara i lagano se nagnite tijelom prema naprijed. Najbolje je kod ovog položaja to što omogućuje duboku penetraciju bez puno akrobacija.


Covid-69

Za položaj 69 u seksu su svi čuli, ali jeste li čuli za novi seksualni položaj koji je zavladao spavaćim sobama? Covid-69 je nova varijanta uvijek dobrog klasika, a cilj je da jedan partner drugome pruži maksimum užitka. Jedan partner treba ležati drugome na prsima, glavom naslonjen na njegove noge savinute u koljenima, dok je glavna erogena zona, ona genitalna, ispred partnerovih usta. Onaj tko pruža užitak ima savršen pristup svemu što želi istražiti, a onaj tko prima treba samo ležati i uživati. Naravno, uloge povremeno treba mijenjati.


Karantena express

Ovo je vrlo jednostavan položaj za seks: dovoljno je da ostanete u položaju u kojem ste vjerojatno spavali (vi na boku, a partner priljubljen uz vas odostraga) i bacite jedan seks na brzaka prije nego što sjednete u svoje kućne urede. Ako to nije dobar način da započnete dan…


Pumpica za dezinfekciju

Ako ste raspoloženi za malo avanturizma i želite isprobati nešto posve novo, položaj dezinfekcijske pumpice je prava stvar za vas. Možda će vam trebati vremena da se snađete u položaju, ali kad uspijete, užitak je zajamčen. Legnite na leđa i noge prebacite gotovo preko glave. Partner neka stane iznad vas, nogu raširenih tako da je svaka s jedne strane vaših ramena i zatim neka se lagano spušta u čučanj kako bi mogao penetrirati. Njegove kretnje će biti zaista nalik stiskanju i spuštanju pumpice iz koje na ruke izlazi dezinfekcijsko sredstvo. Možda ćete imati osjećaj da vam se vrat malo koči u tom položaju, ali kažu da položaj donosi tako dobar osjećaj da se isplati malko otrpjeti. Osim toga, pojačan dotok krvi u vašu glavu može pojačati orgazam.


Napokon cijepljenje

Ovo je zapravo klasičan položaj u kojem je žena gore i ima apsolutnu kontrolu nad ritmom i dubinom prodiranja. „Kaubojka, jahanje, žena gore….kako god zvali ovaj položaj on nudi 100 postotni užitak i ženi koja vodi igru i muškarcu. To nije novootkriveno cjepivo, već staro, pouzdano cjepivo i sa zajamčenim učinkom!


Dubinsko čišćenje

Ovo je kao da se dogodio ludi obrat u klasičnom misionarskom položaju. Vi ležite na leđima, kao i kod običnog misionarskog položaja, ali noge morate dignuti pod pravim kutom na tijelo. Oslanjajući se na vas i vaša bedra partner ulazi i izlazi iz vas. Stručnjaci preporučuju da što jače stegnete mišiće dna zdjelice jer će trenje tako biti još intenzivnije i veća šansa za postizanje orgazma putem G točke. To će stvarno biti čišćenje od kojeg će vam se oboma zavrtjeti u glavi.


Zamaskirani napadač

Naravno, služi za sprečavanje zaraze, ali kad je već imate zašto tu masku ne biste upotrijebili i da malo začinite stvari u spavaćoj sobi. Doggy stil također spada u provjerene klasike, a da ne govorimo o tome da je upravo savršen u vrijeme kad je poželjno izbjegavati kontakt usta u usta. Dodajte toj pozi još i masku i imat ćete seks o kakvom ste tko zna koliko puta maštali (sa strancem kojem ste toliko privlačni da vas je morao napasti). Uz uzbuđenje koje, vjerovali ili ne, može donijeti taj mali dodatak kao što je maska na licu, ova poza također omogućava vrlo duboku penetraciju i stimulaciju G točke. Znači, orgazam od kojeg nećete moći doći do daha. Srećom, razlog neće biti koronavirus.

Linker
18. travanj 2024 06:35