Iskoristite vikend

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Snježni anđeo

Nova verzija misionarske poze dovest će vas do ludila... I da, orgazam ovaj put neće izostati

Poza snježni anđeo je nova inačica misionarske poze u seksu i idealna je za zagrijavanje tijekom hladnijeg kišnog dana

Zapravo se radi o slasnoj inačici dobre, stare misionarske poze. Položaj snow angel ili snježni anđeo može vam oboma priuštiti fantastične orgazme - i vama i vašem partneru, a unatoč nazivu, nema ništa hladnog u vezi nje.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK


Čisti užitak

Inspiracija za ovu pozu je klasična misionarska poza koja je malo izokrenuta i hopla...evo nam nove uzbudljive poze da razbijemo dosadu u krevetu i dobro se zagrijemo. Da biste pravilno zauzeli pozu snježnog anđela, vaš partner treba leći na vas, ali glavom okrenutom prema stopalima i licem prema dolje. Vi tada podignite noge i obavijte ih oko njegovih leđa kako biste podignuli zdjelicu za bolju penetraciju.

Može se reći da su u ovoj pozi uzde u vašim rukama, što se tiče ritma, brzine i dubine, s obzirom na to da dlanovima možete obuhvatiti njegovu stražnjicu i kontrolirati je. Ili još bolje, možete se namjestiti tako da se partnerov penis trlja o vaš klitoris tijekom seksa, što će dodatno pojačati užitak.

Kao što naziv poze sugerira, odlična je za hladnije noći jer dolazi do dosta trenja između vas i partnera, a ono će vam - ne samo pružiti užitak, već će vas i dobro zagrijati. Istina, to sigurno nije jedna od intimnijih poza jer je vaš partner „tamo dolje” između vaših nogu, ali je definitivno odličan način da začinite staru pozu i učinite seks s partnerom zabavnijim i uzbudljivijim. A osjećate li se velikodušno, možete tijekom seksa partneru priuštiti lijepu masažu stražnjice.

Linker
05. ožujak 2024 19:51