To se traži!

 SHUTTERSTOCK
last minute ponuda

Niste joj ništa kupili za Dan zaljubljenih? Isprobajte ovu pozu i sve će vam biti oprošteno

Poklonite joj nezaboravno seksualno iskustvo

Ako ne znate što pokloniti svojoj partnerici ili biste ovog Valentinova htjeli malo začiniti stvari, predlažemo da joj poklonite nezaboravno seksualno iskustvo.

Zašto ne biste isprobali tantrički seks? Riječ je o dugom i sporom vođenju ljubavi koji vas duhovno povezuje s partnericom. Njegov cilj je da bez razmišljanja o orgazmu uživate dok vodite ljubav.

U sobi napravite romantičnu atmosferu. Zapalite mirisne svijeće, na krevet stavite dosta jastuka i pustite laganu glazbu. Važno je da osjetite partneričino tijelo. Gledajte je u oči, komunicirajte s njom, lagano ju dodirujte... Probudite nova osjetila.

Vaše disanje mora biti lagano i duboko, trebate biti svjesni svojih udaha i izdaha. Ova mantra pomoći će vam da se oslobodite stresa, odvojite od svakodnevice i da se cijelim svojim duhom i tijelom povežete s partnericom.

image
SHUTTERSTOCK


Klasična poza

Yab Yum je klasična poza za tantrički seks. U ovoj pozi muškarac sjedi u pozi lotosova cvijeta uspravnih leđa, a prekriženih nogu. Žena treba sjesti na njega, licem u lice, a noge svinuti iza njegovih leđa. Tako poza postaje zajednička. Ravna leđa omogućavaju suglasnost čakri koje imaju veliku ulogu.

Na ovaj način se partneri mogu gledati u oči, dodirivati čelom i sinkronizirati disanje. Kroz ovu pozu tantričkog seksa stvorit će se duboka prisnost na duhovnoj i energetskoj razini

Možete isprobati i linearnu pozu. U ovoj pozi muškarac i žena leže tako da je žena gore i potpuno prekriva partnera. Tim položajem je svaki dio tijela oba partnera potpuno usklađen i u potpunom kontaktu. Ta zamjena uloga u kojoj se žena nalazi iznad je poželjna za dobru povezanost.

Sretno vam Valentinovo! <3

Linker
26. travanj 2024 19:47