Slavite svoju ženstvenost, bez obzira u kojem je obliku i koji je dan!
 Foto: Shutterstock
Živio Dan žena!

Ništa nikome ne dugujete: prestanite se ispričavati i uživajte i u životu, i u seksu

Ne otkrivamo nepoznato ili velike svjetske tajne, samo želimo iskoristiti ovaj “poseban” dan da vas podsjetimo da ste vi na prvom mjestu - bez izgovora, bez skrivanja, bez isprika.

Za početak, riječ, dvije o ravnopravnosti. Treba postojati uvijek i zauvijek. Ta poruka je jasna: žene i muškarci moraju imati jednake mogućnosti, izbor, sposobnosti, moć i znanje. Ali, za promjenu, ovo želimo posvetiti samo vama. Zato što vas nejednakost spolova ne sprječava da uživate u tome što se žena i svemu onome što uz to dolazi.

Drage žene, ono što želimo da danas shvatite, ona jedna, sasvim jednostavna stvar koju želimo naglasiti i kojoj želimo posvetiti Dan žena, je ta da se prestanete ispričavati.

  • Ne ispričavajte se zbog toga što ste žena!
  • Ne ispričavajte se zbog uživanja u seksu!
  • Ne ispričavajte se zbog uživanja u dobrom orgazmu!
  • Ne ispričavajte se zbog načina na koji živite!

Nikome ništa ne dugujete

Žene uvijek osjećaju kao da nešto duguju svijetu, kao da se trebaju ispričati zbog svog ponašanja, ili još gore, skrivati da uživaju u seksu i masturbaciji. I to treba prestati danas, vrijeme je da kažete: "Nije mi žao!" Potičemo vas da to kažete cijelom svijetu. Poslušajte naš savjet i slavite svoju ženstvenost, svaku oblinu, svaku nepravilnost i svaku boru na svom licu.

Foto: Shutterstock
Ugodite si, kad god možete i na način koji vama najbolje odgovara.

Dobar orgazam je vrlo važan

Recite jasno i glasno: "Ja sam žena, uživam u seksu i ništa me ne sprječava da uživam u dobrom orgazmu."

Želimo slaviti žene u cijelom njihovom sjaju. Želimo naglasiti važnost stvarno dobrih orgazama. Jer orgazam je mnogo više od reakcije na stimulaciju, i jednom kad ga tako počnete shvaćati, postaje iznimno intiman izražaj vaše osobnosti. Vaš orgazam je jedinstven samo vama, baš poput načina na koji govorite ili hodate, a sposobnost da preuzmete kontrolu nad svojim orgazmom, je na neki način, kao da imate kontrolu nad svojim tijelom. I znate što? Ne postoji ništa što vas može spriječiti u tome da same postignete fantastičan orgazam. I da se toga ne sramite!

Želite čuti nešto zanimljivo? LELO anketa otkrila je da žene čine gotovo polovicu svih kupovina HEX kondoma. Statistike pokazuju da je već došlo do značajnih promjena u načinu na koji žene kupuju kondome.

I to je ono što želimo: prekinuti dvostruki standard po kojem su žene koje nose kondome - lake, maknuti stigmu sa žena koje su dovoljno pametne da same kupuju kondome. Zato što to govori "Dobra sam u krevetu - uživam u svom načinu života i ne sramim se".

Slavite svoju ženstvenost

Jeste li znali da su žene ženama najveći kritičari? Prestanite se ispričavati jedna drugoj, prestanite se osuđivati i samo slavite svoju ženstvenost u kojem god obliku bila. Na kraju krajeva - svaka žena je žena za sebe.

Kako bismo podržali svaku ženu, da proslavimo važnost vas - žene koja voli seks i uživa u zaista dobrom orgazmu, za ženu koja se ne srami, LELO se klanja i daje 20% popusta na određene proizvode... za vaše zadovoljstvo bez isprika.

Promo

Linker
19. travanj 2024 07:18