Zdravlje neka vam ipak bude ispred užitka...
 Getty Images
LOŠA IDEJA

NIŠTA DIRANJE, SAMO PLIVANJE Ako ste imali namjeru isprobati seks u bazenu, bolje preskočite

Mnogi među nama voljeli bi ispuniti svoje maštarije, no složit ćete se da ste i sami već iskusili kako naše fantazije nisu uvijek lijepe u stvarnosti...

Ako ćemo biti potpuno iskreni, svi smo mi nekad maštali o zanimljivim lokacijama na kojima bismo mogli doživjeti seks za pamćenje. Među njima su vjerojatno bili avion, javan garaža, lift, plaža i bazen. Ako samo na trenutak pretpostavimo da je let avionom vrlo siguran, javna garaža i lift u tom trenutku prazni, a plaža pusta - ispada da se jedina stvarna opasnost za naše zdravlje nalazi u bazenu. I to uopće nije šala.

Ako ste imali namjeru isprobati seks u bazenu, razmislite još jednom...


Seks u bazenu je bolan

Iako je većina lubrikanata bazirana na vodi, voda u vagini može učiniti više štete nego što mislite. Ona vrlo brzo ispire prirodni lubrikant, a prodiranje partnera neće biti ugodno, pa samim time nimalo nalik onome kako ste zamišljali ili željeli.


Kloriranoj vodi dolje nije mjesto

Izlaganje kloru i drugim proizvodima za čišćenje negativno utječe na mikrofloru vagine što često dovodi do nelagode i infekcije. Jednako tako utječe i na penis (da ne bi bilo zabune).

Embraced couple having romantic day at infinity pool at sunrise. Copy space.
Getty Images/iStockphoto
Ima toliko boljih mjesta na kojima se možete prepustiti strastima.

ČITAJTE I:


Povećan rizik od spolno prenosivih bolesti i trudnoće

Kondomi nisu najbolji kontraceptiv za seks u bazenu. U bazenu postoji veća vjerojatnost da će nešto krenuti naopako u kritičnom trenutku: kondom može skliznuti, ali i puknuti od neprirodnog trenja.


Nije nimalo higijenski (ako vas to uopće zanima)

Prema nedavnoj studiji Sveučilišta Alberta, prosječni bazen može sadržavati i do deset litara urina. Ne želite valjda da to uđe u vas? Baš kao što, pretpostavljamo, ne biste voljeli da se tuđe vaginalne ili izlučevine iz penise lijepe po vašoj koži tijela i lica... (Probajte to ne vizualizirati.)


A nije glamurozno kao na filovima

Bazeni su tvrde i klizave površine. Jedan pogrešan potez i možete se manje ili više ozbiljno povrijediti. Bolje je ne riskirati: seksajte se na kopnu, a potom se osvježite u bazenu.

Linker
14. travanj 2024 12:32