Ako već želite začiniti svoj ljubavni život, zašto pod tuš ne biste dodali i seks igračke

 FOTOGRAFIJE: depositophotos
Siguran i zabavan

Neka bude sklisko... Uz ovih nekoliko smjernica i vi možete imati vrući seks pod tušem!

Ako želite malo začiniti ljubavni život, mi imamo odličan prijedlog

Seks u krevetu je zabavan, ali ponekad je dobro odmaknuti se od spavaće sobe i prebaciti se u neku drugu prostoriju. Zašto se ne biste prebacili u kupaonicu? Ako vam je ljubavni život malo postao monoton ili jednostavno želite više strasti, možda je vrijeme da vam u tome pomogne tuš kabina.

Postoji nekoliko izazova i prepreka kad je riječ o ovoj lokaciji, ali to se može riješiti. Nemojte se bojati, neće vam se dogoditi nikakva nezgoda.


Pripremite prostor

Prije nego što pozovete svog ljubavnika u kupaonicu, očistite tuš! Naravno, ako živite s partnerom, dogovorite se za čišćenje prije nego što se upustite u ljubavne igrice. Dlake na dnu tuša ili kade neće pridonijeti seksi atmosferi, stoga ih se riješiti prije nego što se prepustite strastima.

Svakako vam preporučujemo da dodate ugodne mirise (upalite svijeću), maknete britvice i gel za tuširanje iz vidokruga. Isto tako, oslobodite što više prostora kako biste ga mogli što bolje iskoristiti. Ne želite u žaru strasti srušiti ili prosuti nešto.


Lubrikant je nezaobilazan

Možda vam na prvu djeluju kao da imaju sličnu konzistenciju, ali voda, tjelesne izlučevine i lubrikant nisu isti. Ako vam nedostaje lubrikanta, mogli biste se boriti s trenjem i zbog toga odustati od seksa. Baš zato biste trebali uložiti u dobar lubrikant na bazi silikona koji možete koristiti prije, tijekom i nakon što uđete u vodu. Vjerujte nam, nećete se željeti više vratiti u spavaću sobu.


Vodootporne seks igračke

Ako već želite začiniti svoj ljubavni život, zašto pod tuš ne biste dodali i seks igračke. Postoji hrpa gadgeta koji vam mogu ljubavne igrice samo poboljšati, važno je jedino da pazite jesu li vodootporne. Ne samo to, postoje igračke koje su posebno rađene za stimulaciju u vodi. Samo se prepustite eksperimentiranju i užitka neće nedostajati.


Prilagodite temperaturu

U ovo trebate uključiti i partnera. Voda ne treba biti hladna, ali svakako trebate paziti na temperaturu. Visoka temperatura je odlična kad je riječ o seksu, ali ako je prevruća, mišići u tušu se mogu opustiti i učiniti vas manje stabilnima u pozi u kojoj se nalazite. Stoga, odredite temperaturu koja vam odgovara, no zapamtite da ona ne treba biti prevruća.


Prakticirajte siguran seks

Kad se odlučite za ljubavne igrice pod tušem, to ne znači da trebate riskirati sa zaštitom. Kondom može puknuti tijekom doticaja s vodom zato je važno staviti ga dok je penis suh. Lubrikant s uljnom bazom, čak i klor, mogu utjecati na pucanje kondoma, stoga trebate biti pažljivi kako ga stavljate.

Isto tako, kako biste bili sigurni tijekom seksa pod tušem, pazite gdje i kako stojite jer postoji rizik od pada. Najbolje je investirati u neklizajuće podloge kako biste izbjegli ozljede.

image
FOTOGRAFIJE: UNSPLASH



Ne zaboravite na predigru

Ako vam je prostor u kupaonici premali da biste se skroz prepustili užitku, jedan dio odradite tamo, a nastavite u drugoj prostoriji. Primjerice, predigra neka bude u kupaonici, a spavaću sobu (Ili dnevnu sobu ili kuhinju) iskoristite za seks.

Nemojte se samo prebaciti na penetraciju jer ćete propustiti toliko zabavnih dijelova. Mazite se, okupajte jedno drugo, dodirujte se. Uzmite si vremena i prepustite se, nije cilj samo poseksati se i doći do orgazma.


Budite svjesni prostora u kojem se nalazite

Naravno da se možete prepustiti trenutku i svog partnera zadovoljiti oralno, dapače, samo naprijed. Ali s obzirom na to da je u pitanju puno vode, možete se poskliznuti ili vam voda može padati po licu, što može uništiti dobro raspoloženje. Nemojte se stavljati u poziciju u kojoj se nećete osjećati dobro samo kako biste zadovoljili svog partnera. Dogovorite se i eksperimentirajte što možete učiniti kako bi obje strane uživali, bez da se nekome zaista nešto dogodi.


Zabavite se

Sad kad smo vam otkrili na što sve trebate paziti. Vrijeme je da se zabavite. Vjerojatno će se dogoditi neko posklizavanje, ali nemojte da vas to spriječi u uživanju. Zabavljajte se i eksperimentirajte!


Najbolje poze za seks pod tušem

90 stupnjeva

Sagnite se tako da ste pod kutom od 90 stupnjeva u odnosu na svoje kukove. Kako biste bili stabilni i lakše održali ovu pozu, nagnite se rukama na zid dok partnera straga penetrira u vas.

Doggy style

Ova je poza malo riskantna, ali možete ju izvesti u kupaonici. Samo nemojte dopustiti da ičija glava bude ispod glave tuše ili slavine.

Masaža i felacio

Uz malo planiranja možete uživati u oralnom seksu ispod tuša. Složite ručnik i stavite ispod koljena, kleknite ispred partnera i pružite mu oralni seks. Za to vrijeme neka vaša leđa bude ispod slavine iz koje curi vode kako biste mogli dobiti masažu. Kakav užitak za oboje!

Linker
05. travanj 2024 09:24