FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
kompletan vodič

Napokon točne upute za jednu od najboljih poza u seksu!

Ako je niste nikada isprobali ili ste malo stidljivi kad je riječ o bilo čemu drugome u seksu osim dobre, stare misionarske poze, ovaj će vam vodič omogućiti da je savladate korak po korak

Bilo da tražite savjete za bolji seks, želite nešto više naučiti o seksualnim tehnikama ili jednostavno želite malo začiniti svoj seksualni život s partnerom, na pravom ste mjestu. Donosimo vam kompletan vodič za jednu od najomiljenijih poza u seksu - čuvenu kaubojku. Kao što vjerojatno već znate, vole je svi, i muškarci i žene zbog činjenice da u njoj možete istodobno pružiti maksimalan užitak jedan drugome, a uz to vam daje poziciju moći i mogućnost da vi budete ta koja kontrolira „igru”.

Ako je niste nikada isprobali ili ste malo stidljivi kad je riječ o bilo čemu drugome u seksu osim dobre, stare misionarske poze, ovaj će vam vodič omogućiti da je savladate korak po korak i podignete svoj užitak na višu razinu. Savjeti se odnose na seks između žene i muškarca , no nema ama baš nikakvog razloga zašto u ovoj pozi ne bi mogli uživati parovi u svim kombinacijama spolova, naravno uz odgovarajuća pomagala.


Kako zauzeti položaj

Kao prvo, postavite se iznad partnera, oslonjeni na koljena te koristite dlanove da se nježno (ili grublje ako ste u takvom raspoloženju) odgurujete i oslanjate o njegova prsa dok kližete gore dolje niz njegova bedra. Također, uvijek se možete nagnuti prema natrag tijelom i osloniti se rukama iza sebe na njegova bedra te mu tako pružiti nezaboravan pogled na svoje tijelo.


Koje su prednosti kaubojke

Puno je razloga zašto biste trebali isprobati ovu pozu. Za početak, kad ste vi u dominantnom položaju, moći ćete odgoditi partnerov vrhunac i povećati intenzitet vlastitog. Vi možete diktirati ritam i brzinu, kao i dubinu penetracije. Brzo pa polako, dublje pa pliće - možete mijenjati situacije kako god vam se sviđa. Još jedna prednost je to što je ta poza dobra za stimulaciju klitorisa (i pobrinite se da on zaposli svoje ruke dok ste na njemu) pa je puno veća vjerojatnost da ćete uspjeti postići orgazam. A tu je i faktor koji nije nimalo zanemariv: kontakt očima dok vi odozgo gledate u njega, a to je jako, jako erotično i vrlo intimno.


Kako ovu pozu podići na novu razinu

Želite unaprijediti ovu pozu? Raširite svoja koljena ili ih više približite njegovom tijelu - to je mali detalj koji će vam oboma pružiti još veće uzbuđenje.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK


Još nekoliko savjeta za pozu kaubojke

1. Naizmjence ubrzavajte i usporavajte ritam kako biste igru učinili zanimljivijom i uzbudljivijom. Vi ste gore, dakle vi kontrolirate stvar.

2. Poigrajte se s igračkama za seks

Uvođenje igračke za seks može dati uzbudljivu novu dimenziju spolnom činu. Primjerice, vibrator u obliku metka može itekako pojačati stimulaciju klitorisa.

3. Obrnite pozu

Dok ste na partneru, okrenite se tako da licem budete usmjereni prema njegovim stopalima. Još uvijek ćete biti kaubojka, ali sada ćete gledati u njegova stopala i oboje ćete imati posve drugačiji doživljaj poze - novi, uzbudljiviji i zabavniji.

Linker
05. ožujak 2024 20:39