Iznenadite i vi njega jednom, moglo bi vam se svidjeti!
 Foto: Colourbox
Mmm, nestvarno dobro!

Maštate o erotskoj masaži? Što još čekate?!

Jeste li ikada isprobali erotsku masažu? Ugodna je, opuštajuća i fantastično djeluje na rasplamsavanje spolne želje. Pokupite nekoliko ideja i trikova, naučite zlatna pravila, isprobajte i uživajte!

Poželjeli ste pružiti ili i sami iskusiti erotsku masažu ali mislite da ne znate dovoljno o masaži? To uopće nije bitno, uostalom, ako nikada ne probate nećete niti saznati koliko dobro vam ide. Jedino je bitno da osluškujete želje vašeg ljubavnika i da mu jasno date do znanja što vama godi. Kad vidite koliko je lako, a koliko užitka pruža, odustat ćete i od najuzbudljivije serije na telki, a bome i od trač-kavice s frendicama. Vjerujte, vrijedi!

Lagani "zapaljivi" obrok

Nemojte se prejedati prije erotske masaže, koja treba biti uvod u seks. Pojedite nešto lagano i po mogućnosti neka se tu nađe nešto s afrodizijačkim djelovanjem...

Toplo je...

Idealna temperatura je 25 Celzijevih stupnjeva. Oboje ćete biti goli, a teško da će se "rasplamsati iskra" ako se budete smrzavali. Uostalom, ako temperatura nije dovoljno visoka, partnerovi mišići neće se opustiti, tijelo će mu biti napeto i neće uživati u masaži.

Prigušeno svjetlo, mekani jastuci

Prigušite svjetla i isključite telefone tako da vas ništa ne ometa. Pustite nježnu, opuštajuću glazbu i zapalite mirisnu lampicu s eteričnim uljem. Smjestite se udobno: okružite se jastucima i toplim dekama. Ako ste na podu, pobrinite se za ugodnu, mekanu podlogu.

Foto: Colourbox

Sklisko... kao ulje

Za masažu nabavite prirodna biljna ulja. Najbolji izbor su ulja badema, makadamije, marelice ili sezama.

Bez neželjenih uboda

Skinite prstenje i narukvice. Odrežite nokte ako su vam predugački, kako ne biste ogrebli partnera jer to ne bi djelovalo dobro na atmosferu.

Godi li mu?

Mijenjajte jačinu pritiska ovisno o tome koliko vidite da partner uživa u tome što radite. Prilagodite svoje pokrete ritmu njegova disanja. Izmjenjujte lagane, mačkaste pokrete s trljanjem i lupkanjem.

Nepisano pravilo glasi: Ti mene, ja tebe! Naizmjence masirajte jedno drugo. Erotska masaža mora biti uzajamna!

Poljupci, dodiri, šaputanja...

Ne morate se ni jedne tehnike držati doslovno niti nastojati djelovati kao profesionalni maser. Ponašajte se prirodno i između pojedinih pokreta masaže slobodno ubacite poljupce, nježne dodire, šaputanje u uho...

Počnite s leđima

Masiranje leđa opušta i oslobađa napetost u mišićima pa je odličan izbor ako primijetite da je vaš partner nakon radnog dana preumoran ili previše napet za seks. Sjednite partneru na leđa, u visini stražnjice, položite dlanove na njegova ramena i zatim ih nježno povlačite prema stražnjici. Malo stisnite stražnjicu rukama, zatim dlanovima skliznite na bokove i nastavite prema pazusima i natrag prema ramenima. Istu putanju možete prijeći i radeći blage kružne pokrete dlanovima u suprotnim smjerovima. Završite nježnim lupkanjem jagodicama prstiju po cijelim leđima.

Foto: Colourbox

A glava?

Masaža glave je dobra zato što stimulira energetski centar smješten iza čela, poznat kao treće oko. To oslobađa napetost, opušta i pruža osjećaj ugode i smirenosti. Ta masaža je stoga dobar izbor za početak seanse prije nego što prijeđete na delikatnije zone kao što su prsa i dlanovi. Kleknite iza partnerove glave, položite mu dlanove na čelo i nježno gladite od vrha nosa prema rubnoj liniji kose. Vršcima prstiju tapkajući prijeđite po cijeloj glavi i za kraj dvije minute palcima ili kažiprstima masirajte sljepoočnice.

Seksi stopala

Na stopalu su četiri stimulativne točke povezane s genitalnim organima, pa masaža stopala djeluje dvostruko: opušta i uzbuđuje. Nježnim pokretima u smjeru kazaljke na satu masirajte gležnjeve. Prstom nježno kružite oko zgloba nekoliko puta, a zatim nekoliko puta ocrtajte osmicu po ristu. Ponavljajte sve te pokrete mijenjajući intenzitet pritiska. Najbolji trenutak za ovu masažu je poslije predigre i prije nego što prijeđete na srž stvari.

Kruži po guzi

Stražnjica je visoko erogeno područje, a uz to stimulacijska točka koja kontrolira prostatu i lučenje testosterona kod muškaraca smještena je blizu početka glutealne brazde. Položite dlanove na stražnjicu i masirajte je ritmičkim kružnim pokretima postupno povećavajući krugove. Zatim stavite oba dlana na jednu polovicu stražnjice i palcima potiskujte kožu prema gore. Prijeđite na drugu polovicu i ponovite.

Dlanovi su "uzbudljivi"

Ruke obiluju erogenim zonama, naročito laktovi na pregibu, zglobovi i dlanovi. Dlanovi su naročito osjetljivi pa i njihova masaža može pružiti intenzivno uzbuđenje. Prstima prijeđite od zglobova do lakta, zatim nastavite prema ramenu i potom se opet spustite do zglobova. Postavite zatim dlanove paralelno na podlakticu, pritisnite i povlačite ih do ramena, potom smanjite pritisak i polako se vraćajte prema zglobu. Primite partnera za dlan i palcima lagano trljajte njegovu unutrašnju stranu, a potom kažiprst nježno uvlačite među njegove prste.

Od prsa do genitalija

Prsa i trbuh su među najosjetljivijim dijelovima tijela, a koža oko prsne kosti je izuzetno tanka i vrlo osjetljiva na dodir. Uostalom, i kod žena i kod muškaraca prsa su sekundarna erogena zona čije dodirivanje vodi do spolnog uzbuđenja primarnih erogenih zona, odnosno genitalija. Sjednite na partnera u visini njegovih bokova i dlanovima radite kružne pokrete na prsima, prvo u smjeru kazaljke na satu, zatim u suprotnom. Svakako se poigrajte superosjetljivim bradavicama. I samo stimulacija bradavica kod žena može dovesti do orgazma, a ni muškarci nisu imuni na dodirivanje tog dijela tijela.

Linker
26. travanj 2024 04:50