Kad ste se posljednji put doista igrali u krevetu?
 Getty Images
8 vrućih ideja

Kažu da ovo garantira najbolju predigru - rijetko koji parovi to još rade, a možda bi trebali

O seksu se danas uglavnom priča otvoreno i čini se da više nema tabu tema. Ili ipak nije baš tako?

Sve znamo, sigurno već okrećete očima na sami spomen bilo kakvog savjeta o seksu, jer naravno, što se tu ima reći!? E pa, iznenadit ćete se, ali ima. Možda je u vašem životu i u vašoj spavaćoj sobi uvijek jednako dobro (a zapravo dosadno i isto) ili imate dojam da ništa ne treba popraviti, no činjenica je da uvijek možemo još malo začiniti stvari.

Sirove strasti (ili kako neki znaju reći - niske strasti) jedno su od najvećih užitaka koje možemo osjetiti, pa zašto ih onda ne pojačati kad nam čine toliko dobra i pritom nas još i usrećuju.

Seks kao takav (odnosno, za one romantičnije - vođenje ljubavi) ima niz dobrobiti kako za naše duhovno, tako i za naše tjelesno zdravlje i ne bi ga trebalo izbjegavati, a još manje bi trebalo o njemu šutjeti. Stoga donosimo nekoliko savjeta kojima možete dodatno zagrijati atmosferu, pa čak i ako smatrate da je vaš seksualni život sasvim u redu.

Većina nas neke je od njih činila na početku veze, no s vremenom kao da smo zaboravili koliku moć u seksualnom životu ima predigra. Pa, podsjetimo se... Evo što možete učiniti da se i jedno i drugo poželite češće cijeli oznojiti.


MASIRAJTE SE

Masaža je savršen način da završite dan. I sami znate koliko bi vam godila da vam je netko priušti kad dođete umorni s posla... Priuštite to i svom partneru. Počnite s klasičnom masažom - krenite od ramena, lagano se spuštajući niz leđa, pa podvucite ruke i na njegov torzo, a onda ih lagano spustite na njegova bedra preko međunožja. Naravno, kreme, ulja i lubrikanti su obavezna "dodatna oprema", a pokoji ugriz na vratu ili bradavicama, pljuska po guzi i prljava riječ na uho - više su nego dobrodošli.


ODJENITE NEŠTO SEKSI

Zvuči kao kliše, ali nije. Ne samo da će vaš partner uživati u pogledu, nego ćete i vi imati više samopouzdanja jer ćete se osjećati seksepilnije. Ako želite izaći iz zone komfora i starih navika, umjesto seksi rublja možete probati i nešto drugačije, primjerice kostim francuske sobarice ili nestašne studentice.


VRIJEME JE ZA FOTKANJE

Mala najava što će se dogoditi kada se vidite ili kad padne mrak, mogla bi izgledati ovako: vaša seksi fotografija ili samo krupni kadar dijela tijela uz porukicu: "Razmišljala sam danas o tebi..." učinit će više no što se nadate.


NAPUNITE KADU

Topla mirišljava kupka opustit će vas oboje. U intimnoj atmosferi možete razgovarati o seksu na način na koji do sada niste, a kada krenete put spavaće sobe zamolite ga da vam namaže leđa (jer sami ne možete), a ostalo će se već desiti samo od sebe...

Romance couple in bed room - naked
Getty Images
Zaboravite na sve i prepustite se!


ČITAJTE I:

Ova vrsta seksa ima iscjeljujuće moći, a muškarci su jednostavno ovisni o njemu...

Igre moći: Znate li što činite partneru stalno mu uskraćujući seks?

13 vrsta seksa koje će većina parova doživjeti u vezi (ili nažalost neće)

Kako 'prljave' riječi i perverzije mogu unijeti svježinu i uzbuđenje u naš život

Fantazija, užitak, pa emocionalna katastrofa! Muškarci žude za njim, ali nisu svjesni posljedica ovog seksa


ISPROBAJTE SEKSTING

Pošaljite seksi, pa čak i vulgarnu poruku onda kada se najmanje nada! Primjerice kad je na poslu. Ili u teretani. Napišite detaljno što biste radili da je sad tu! Ne propustite ni jedan sočan detalj! Garantirano će "doletjeti" kući isti tren kad mu se ukaže prilika.


NEPRISTOJNI DODIRI

Dodirnite jedno drugo u javnosti, ali tako da nitko ne vidi. Ako vam se ukaže prilika da ga uhvatite za guzu ili prijeđete rukom preko njegovih prepona ispod stola - učinite to. Iako ste oboje svjesni da se seks neće dogoditi tog trenutka, iščekivanje kad bi moglo i maštanje o tome, sigurno će se zagrijati stvari.


MASTURBACIJA

Zašto ne biste masturbirali pred njim? Ili on pred vama? To nije samo dobar način da podignete atmosferu u spavaćoj sobi, već i način da se upoznate bolje i naučite što je to što je vašem partneru potrebno. Budite hrabri. Uzmite njegovu ruku i vodite je tamo gdje najviše volite.


ZAJEDNO U SHOPPING

Većina žena u kupovinu ide ili s prijateljicom ili sama, iako i shopping s partnerom može biti i zabavan i jako seksi. Primjerice, zamislite da kupujete donje rublje, a on je taj koji će ocijeniti stoji li vam dobro taj grudnjak ili halteri, pomoći vam zakopčati samostojeće čarape ili svući body... Pa još ako je kabina malo veća, a vi oboje raspoloženi... Dodir tu, poljubac tamo i trčat ćete iz trgovine kao dvoje napaljenih tinejdžera. Super.

Sexy young couple on the beach having fun
Getty Images/iStockphoto
Iskoristite dane na moru za malo pravog užitka.


ČITAJTE I:

Seksualni problemi koji muče većinu parova...

Želite isprobati analni seks? Ovih 8 stvari biste trebali znati

Vrući ljetni seks, to se ne propušta...

On više ne želi seks? Možda je zbog jednog od ovih razloga

Psihologija seksualnih fantazija: 'Mmm, maštam da me "siluješ"...'

Također, ljeti imamo mogućnost isprobati neke druge lokacije za intimne trenutke. Odvezite se negdje u prirodu, nađite osamljenu plažu, iznajmite brod ili pronađite mračnu uličicu... Ideja je mnogo, a jedino na što trebate paziti jesu znatiželjni pogledi (iako nekoga i to pali).

Ne zaboravite i kako imate pravo reći kad vam je dosta i što vam ne odgovara.

Linker
19. travanj 2024 12:02