FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Žene su otkrile

Kako sam upoznala svoju srodnu dušu: Osjetila sam duboku povezanost koju nisam mogla objasniti

Ako niste sigurni vjerujete li u srodne duše, priče ovih žena će vas potaknuti da pronađete svoju

Vjerovali u srodne duše ili ne, postoji nešto privlačno u tome da je neka viša sila stvorila idealnog partnera za nas i da ćemo se u jednom trenutku povezati. Naravno, definicija srodne duše može se razlikovati od osobe do osobe, a ove žene su otkrile u kojem trenutku su upoznale svoje.


Moja socijalna anksioznost je pronašla partnera

Znala sam da mi je srodna duša kad je bio toliko nervozan na prvom spoju da je za sebe naručio cijelu bocu vina nakon što mu je vlasnik rekao da se to vino ne može naručiti po čaši. Moja socijalna anksioznost i tjeskoba su pronašle partnera. Zaručili smo se tri mjeseca kasnije i ove godine slavimo šest godina braka.

  • Natalija



Dopustio mi je da budem ono što jesam

Osjećala sam da sam svoju srodnu dušu prvi put srela dok smo bili sami zajedno, u tišini, na vrhu grada. U blizini nije bilo nikoga drugoga i osjećala sam da bih cijeli život mogla provesti na tom hladnom, vjetrovitom mjestu kad bi on bio sa mnom. Bio je to trenutak povezivanja. Tada sam shvatila da želim biti s osobom koja mi dopušta da budem ono što jesam - luda, smiješna, bez šminke ili sređena. I on osjeća isto i planiramo provesti cijeli život skupa.

  • Sirapi



Doletio je prvim avionom kako bi bio uz mene

Brian mi iznova pokazuje kako je on prava osoba za mene. No posebno bih istaknula trenutak kad je moj djed preminuo. Brian je bio na vikendu s prijateljima izvan države. Kad je čuo što se dogodilo, odmah je doletio doslovce samo u odjeći koju je imao na sebi, a to su bile njegove kratke kaki hlače, tenisice i majica. Sjećam se da je potrčao prema meni s prtljagom na aerodromu u Detroitu i samo sam briznula u plač. Nikada neću zaboraviti taj trenutak, niti mnoge trenutke od tada, zbog kojih se osjećam tako zbrinuto, podržano i istinski voljeno.

  • Katelyn



Organizirao je rođendansku proslavu za mene

Kad sam prvotno upoznala svog muža (sada smo u braku više od devet godina), osjetila sam duboku povezanost koju nisam mogla objasniti. Otprilike tjedan dana nakon što smo započeli vezu, on je organizirao rođendansku proslavu za mene, otkazujući sve što je imao kako bi mi pružio nešto jedinstveno i nezaboravno. To je bila jedna od osobina koja je pokazala da stvoren za mene.

  • Jordan


Voljela sam njegove mane

Znala sam da mi je dečko srodna duša kad sam shvatila da ima mane, ali i ja sam ih voljela.

  • Lana



Kad mi je odsvirao jednu od svojih pjesama

Mislim da sam to prvi put pomislila kad mi je odsvirao jednu od svojih pjesama. Bio je samo on i akustična gitara. To je bilo nešto najljepše jer je glazba jednostavno izašla iz njega; osjećala sam se kao da imam dom. Sada stvaramo glazbu zajedno, a dijeljenje naše priče iz noći u noć s publikom je najnevjerojatniji osjećaj. Zaljubim se iznova, svaki put.

  • Veronica



Neobičan izbor hrane

Naručio je čokoladni shake i sir na žaru za predjelo na jednom od naših prvih spojeva.

  • Kat



On sve čini boljim

Kad sam s njima, osjećam da ništa ne propuštam. Bilo mi je u redu što sam zakasnila na zabavu jer sam se pojavila s njim, ali i propustiti druge stvari jer sam s njim, a s njim je uvijek bolje. Ne kažem da biste trebali otkazati sve kako biste se usredotočili samo na svog partnera nego će se rijetko pojaviti osjećaj da nešto propuštate kada ste s osobom koja svako iskustvo, događaj i trenutak čini boljim.

  • Maddie



Meni je priznao svoje najčudnije i najmračnije misli

Znala sam da sam našla svoju srodnu dušu kad sam ja bila prva osoba koju je kontaktirao kad je imao suicidalne misli. Odabrao je mene da prizna svoje najčudnije, najdublje i najmračnije misli. U tom sam trenutku znala da mu značim ono što on znači meni i da smo srodne duše.

  • Yousra
Linker
15. travanj 2024 20:54