Posljednja stvar koju želite učiniti je zaroniti ravno u penetraciju kada želite osigurati partnerici orgazam

 SHUTTERSTOCK
bez preskakanja, molim

Kako osigurati da žena doživi zapanjujući orgazam? Imamo vodič u 10 koraka

Ako ste nervozni zbog zadovoljavanja partnera do maksimuma, nemojte paničariti jer postoje stvari koje možete učiniti kako biste partnerici zajamčili puno zadovoljstvo

Naravno da ponekad sjajan seks nije samo orgazam, ali prema studiji o ženskom orgazmu, objavljenoj u časopisu Socioafektivna neuroznanost i psihologija, mnoge su žene smatrale da je njihov orgazam značajna sastavnica stvarno dobrog seksa. Svi znamo da ženama ponekad treba više vremena da dođu do orgazma, a ako želite biti sigurni da ćete svojoj partnerici pružiti nezaboravno iskustvo među plahtama, evo savjeta kako da žena dosegne vrhunac.


* Razgovarajte

Nijedna žena nije potpuno ista kada je u pitanju kako vole da ih se dira. To znači da morate razgovarati i upoznati što se vašoj partnerici sviđa. Otvoreno i iskreno razgovarajte o tome što izaziva dobar osjećaj i na što oboje pristajete.


* Dobro okruženje

Ženski orgazmi povezani su s mentalnim čimbenicima više nego muški.

To znači da žena često mora biti s nekim kome vjeruje i s kim se osjeća ugodno kako bi se stvarno prepustila. Stoga odvojite vrijeme za razgovor ili čak vruće poruke tijekom dana. To će poboljšati vašu intimnost u krevetu.


* Polagano zagrijavanje

Posljednja stvar koju želite učiniti je zaroniti ravno u penetraciju kada želite osigurati partnerici orgazam. Stoga se treba potruditi oko atmosfere, predigre i ići polako. Gradite seksualnu napetost ljubljenjem i upoznavanjem gdje su zapravo točke zadovoljstva vaše partnerice.


* Usredotočite se na druge erogene zone

Neke žene mogu doživjeti orgazam samo stimulacijom erogene zone. Odvojite vrijeme i istražite dijelove tijela koji nisu genitalni. Tako ćete je još više uzbuditi, a ona će imati puno veće šanse da doživi maksimalno zadovoljstvo. Prije nego što se približite genitalijama pokušajte se ljubiti, zadirkivati i dodirivati druga područja poput bradavica i unutarnje strane bedara.


* Nije sve u penetraciji

Procjenjuje se da samo oko 25 posto žena može doživjeti orgazam samo penetracijom. Drugim riječima, pobrinite se da se usredotočite na druga područja.


* Obratite pažnju na klitoris

Podražavajući klitoris možete biti sigurni da će partnerica stvarno doživjeti orgazam. Klitoris se može stimulirati na mnogo načina - prstima, jezikom ili vibratorom, a u prosjeku ženi treba oko 20 minuta da dosegne vrhunac.


* Odaberite prave položaje

Određene pozicije bolje omogućuju ženama postizanje orgazma. Položaj u kojem je žena gore jedna od najboljih za isprobavanje, jer povećava šanse za stimulaciju klitorisa. Uz to, omogućuje i dodatnu stimulaciju klitorisa prstima. I dublja penetracija u položaju u kojem žena leži uspravnih nogu može dovesti do jačeg orgazma.


* Koristite seksualne igračke

Seksualne igračke pomoći će ubrzati proces, a također generiraju intenzivnije orgazme. Isprobajte različite vrste i istražite što kome bolje odgovara. Neka vam bude zabavno eksperimentirati s igračkama, a ženama mogu pomoći da doživi višestruke orgazme.


* Odgađanje orgazma

Vrlo dobar način da „zadirkujete” svoju partnerici i pojačate intenzitet orgazma jer njegovo odgađanje ponekad donosi i više zadovoljstva nego što možete zamisliti. Naime, može dovesti do stvarno intenzivnog orgazma, jer uključuje dovođenje partnera na rub orgazma prije nego što se povučete i počnete iznova.


* Ne postavljajte orgazam svojim glavnim ciljem

Pritisak da žena mora postići veličanstveni orgazam može poprilično uništiti iskustvo. Ako previše razmišljate, vjerojatno se nećete prepustiti trenutku, stoga je najbolje usredotočiti se na zadovoljstvo, za razliku od orgazma. Tako ćete oboje uživati, uzbuđivati se i na kraju dostići čarobnu točku.

Linker
05. ožujak 2024 18:39