To što se o lošim stranama seksa ne priča ne znači da se ne događaju baš svakome.
 Getty Images/iStockphoto
Druga strana medalje

Kad je seks sve samo ne SEKSI! O ovome nitko ne priča na kavi, a itekako se događa

15. listopad 2019.
Evo nekoliko, zapravo dosta toga, u vezi seksa što nije nimalo uzbudljivo već prilično 'bljak'... Ili možda nije? Hmmm...


Nemojte nas krivo shvatiti, seks je divan, ali... Uz sve ono što je divno u vezi njega, ima i dosta toga što nam može biti prilično odobojno. Donosimo nekoliko stvari koje nam nisu najomiljenije u strastvenom klinču.

 • Jutarnji zadah - kažu da je jutarnji seks fantastičan, ali vrijedi li to i za jutarnji zadah iz usta uspaljenih partnera. Naime, čak i najpodnošljiviji jutarnji dah nije privlačan ni ugodan. No, možete oprati zube pa se onda prepustiti uzbuđenju....
 • Grč u nozi - pa, zapravo je samo pitanje vremena kad će se to dogoditi i vama jer nitko ne može držati noge u „neprirodnom“ položaju neograničeno dugo.
 • Vjetar - da, događa se i najboljima. Jednostavno se događa i tu nema pomoći. Možda je najbolje okrenuti to na šalu.
 • Nagon za mokrenje - možda ste trebali obaviti to prije, no željeli ste seks odmah u onom trenutku kad vam se pružila prilika i sada više jednostavno ne možete izdržati – morate ići obaviti nuždu odmah! Kako uzbudljivo...

 • Krvave plahte - mislili ste da vam je menstruacija završila? Ali nije i sada na plahti stoji ružna, smeđa mrlja koja sliči na sve prije nego na krv.
 • "O" izraz lica - ima li itko lijepo lice u trenutku kad doživljava orgazam? Ovo nije šala, nego ozbiljno pitanje. Razmislite o o odgovoru.
 • Poza 69? - u teoriji zvuči fenomenalno, ali u praksi to je samo vrlo čudan položaj u kojem vam je disanje otežano (ako je on gore), a užitak na nuli. Naročito ako je među vama velika razlika u tjelesnoj težini.
 • Suhoća - to je ženska varijanta penisa koji se "ne želi dići". Naime, naša vlažnost najbolje govori o tome koliko smo uzbuđene, a kad dolje nastupi suhoća, ne samo da partner osjeća nesigurnost jer vi niste uzbuđeni, nego i seks postaje vrlo bolan.
 • Prljavi govor - da, kažu da on djeluje vrlo poticajno i "napaljujuće", no, budimo iskreni: ako ne dođe onako iz duše, zvuči zaista umjetno, usiljeno...i jadno.
 • Neuspjela poza - ponekad zaista možemo krivo procijeniti naš osjećaj za ravnotežu i sposobnost održavanja ravnoteže, a to može završiti čudnim ljuljanjem, spoticanjem ili čak i padom. Koji hladan tuš!
 • Dlačice - bilo da ih volite ili ne, svi se možemo složiti s tim da niti su posebno lijepe niti ugodne - kad zapnu u grlu.
 • Borba s grudnjakom - iako je uvriježeno mišljenje da većina muškaraca može otkopčati grudnjak u manje od 10 sekundi, već pri kraju srednje škole, istina je daleko od toga. Naročito, ako je kopča od grudnjaka s prednje strane - to im zadaje posebne probleme, a svako prtljanje koje traje duže od minute, kad ste oboje jako zagrijani, djeluje kao hladan tuš.
 • Znoj - naravno, posve je prirodno da se svi znojimo kad smo tjelesno aktivni, naročito ako je ljeto i ako sve to malo duže potraje, no ponekad zaista nije ugodno ni privlačno sklizati se po partneru/partnerici. Jednostavno nije seksi.
 • Igra živaca - vi ste već svršili i sada morate čekati da i on postigne orgazam, zar ne? Barem bi bilo lijepo od vas da budete toliko obazrivi. I učinit ćete to, ali priznajte da vam je dosta i da ste već spremni za spavanje. Taj dio nije uzbudljiv, nego dosadan i naporan.

 • Bakine gaćice - nažalost, dogodio vam se seks baš kad ste obukli gaćice u stilu vaše bake, a koje inače nosite kad imate menstruaciju. I sada vas on pokušava svuči, a vi ne znate kamo biste od nelagode. Jer, priznajte, takve gaćice, nalik na one za probleme s inkontinencijom, ni na kome ne mogu izgledati lijepo.
 • Leteće sjeme - ponekad, ako ste se odlučili za seks koji ne završava penetracijom, sjeme može završiti bilo gdje, i na najnezgodnijim mjestima, primjerice u oku, na zidu, cijedeći se niz fotografiju na kojoj pozirate zajedno s roditeljima....
 • Trčanje u kupaonicu odmah nakon... - bilo da je razlog to što morate obaviti nuždu ili što on mora skinuti kondom, trčanje u kupaonicu odmah nakon seksa eliminira sve ono što je seksi iz seksa u roku "keks".

 • Žućkasta ili bjelkasta mokra mrlja - savršeno dobro znate o čemu govorimo. O onom što ostane nakon na krevetu. Nije privlačno, zar ne? Želite li ležati na tome? Uzbuđuje li vas to?
 • Mlohava 'ćuna' - naravno da je to normalno. Svima nam se događa da se ne možemo fokusirati, da smo rastreseni, pod pritiskom... I onda se puni razumijevanja i navodne strasti trudite oživjeti tu malu, stisnutu stvarčicu. Jeste li zaista baš tako uzbuđeni i željni seksa? Priznajte da vas je prošla volja i da vam je zapravo u tom trenutku do seksa stalo kao do lanjskog snijega.


ČITAJTE I:

Teme
Linker
21. studeni 2021 16:58