Muškarci s malim penisom mogu pružiti vrhunske orgazme, a jedna vrsta seksa posebno im je naklonjena

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
nešto drugačije

I sitno je bitno! Najbolje poze za ne tako obdarene muškarce

Muškarci koji imaju mali penis ne moraju uskratiti svojoj partnerici užitak uz ove poze

O veličini penisa svaki muškarac je u nekom trenutku razmišljao, točnije o tome je li njegov penis dovoljno velik. Zapravo, takve su brige postale toliko uobičajene da su psiholozi za to smislili naziv: sindrom malog penisa.

Ako povremeno razmišljate o tome je li vaš penis dovoljno veliki, ne brinite, niste jedini. Prema online anketi od 25.000 sudionika, gotovo polovica ispitanika želi da im penis bude veći. Međutim, ono što većina ne shvaća je da su u granicama normale. Prosječna veličina penisa u erekciji je oko 13 centimetara, tvrde razna istraživanja. Ali ako ste svjesni da imate mali penis i želite poboljšati seks, zapravo postoje seksualni položaji koji će vašu tehniku podići na višu razinu.


Isprobajte modificirani misionarski položaj

Modificirani misionarski položaj odnosi se na specifičan stil seksa koji može pomoći onima s manjim penisom od prosječnog. Počinje s normalnim misionarskim položajem, s muškarcem gore i između ženinih nogu. Nakon nekoliko penetracija, žena bi trebala ispružiti noge na krevet. Tada muškarac može postaviti svoja koljena s obje strane njezina tijela.

- Postoje zapravo dvije prednosti ove poze. Jedan je čvršći stisak, što može biti ugodnije za oboje. Ali također, njegov će penis kliziti gore-dolje, uz veći pritisak na njezin klitoris. Što će učiniti seks još boljim - rekao je seksualni trener Charlie Glickman.


Ili modificiranu pseću pozu

Seks u psećoj pozi odličan je za kreativnosti, što je važno kada se radi o seksualnim položajima za muškarce s malim penisom. Glickman predlaže da se žena spusti na ruke i koljena sa široko raširenim nogama.

- Uobičajeno, ovo preporučujem kako način olakšavanja dublje penetracije - rekao je Glickman.

Dodaje ako držite noge skupa, penis neće moći ući toliko duboko jer će stražnjica spriječiti dublju penetraciju. Zamolite li svoju partnericu da raširi koljena jer joj tako možete pružiti bolji užitak.


Kaubojka

Postoje brojne varijacije kaubojki koje možete isprobati. Teško je preporučiti samo jednu vrstu ove poze jer ovisi o tome koliko je vaš penis uistinu mali. Provjerite uživate li oboje uz klasičnu kaubojku. Ako ne, pokušajte se prebaciti na kaubojku u čučnju, ova poza omogućuje duboku penetraciju, ručnu stimulaciju klitorisa i stimulaciju G-točke.


Približite koljena prsima

Rachel Sommer, klinička seksologinja i suosnivačica My Sex Toy Guide, preporučuje ležanje na leđima sa širom raširenim nogama, povlačeći koljena prema prsima. Vaš partner tada može kleknuti ispred vas i ući u vas odozgo.

- Ovaj položaj omogućuje izravan pristup penetraciji - objašnjava ona. Osim toga, ostavlja prostor za stimulaciju klitorisa. Ako vaš partner drži vaša bedra na mjestu, možete dodati i stimulaciju klitorisa.


Razmotrite druge opcije

Ako ste stvarno zabrinuti da vaš penis nije dovoljno velik da zadovolji vašu partnerica, onda iskoristite druge adute. Postoje i drugi alati kojima možete pružiti seksualni vrhunac, kao što su vaše ruke.

- Nevjerojatno je kako malo ljudi zna koristiti ruke za seks - rekao je Glickman.

Nedavna studija upravo je potvrdila da žene češće doživljavaju orgazam različitim stimulacijama koje ne uključuju penetraciju. Dodirivanje genitalija jedna je od učinkovitijih metoda.


Analni seks

Jedna od prednosti malog penisa je ta što može učiniti određene vrste penetracije ugodnijima.

- Razgovarao sam s dosta žene i one su mi rekle da vole analni seks, ali ne ako im partner ima prevelik penis - kaže Glickman.

Linker
17. travanj 2024 14:16