Astrologija zna kako se ponašate nakon prekida
 FOTOGRAFIJE: LJUBAPHOTO GETTY IMAGES
Ana Dukić
Ana Dukić
Prepoznajete li se

Horoskop otkriva kakav ste tip bivše djevojke i što partnerima najviše nedostaje nakon prekida

12. listopad 2021.
Zvijezde znaju kako će izgledati vaš prekid te kakva će biti kao bivša djevojka

Vaš horoskopski znak vam može puno reći o vašem idealnom partneru, lošim navikama i razlozima za prekid. No, ispostavilo se da može i reći kakav ste tip bivše djevojke, odnosno kako se ponašate nakon što veza završi. Jeste li Vodenjak koji se nikad ne osvrće ili Riba koja ostaje u prijateljskim odnosima? Astrologija ima odgovore.


Ovan: Bivša koja se ne zaboravlja

Svim bivšima odmah nedostajete. Kad više niste zajedno, shvaćaju koliko im je nedostaje ta prepoznatljiva Ovnovska spontanost i samopouzdanje. Rođeni ste vođa, a to vrijedi i za vaše odnose. Vjerojatno ste napravili prvi korak, predložili sve najbolje spojeve i započeli najbolji seks. Ali to više nije vaš problem!

Niste tužni jer je veza završila nego ste malo uvrijeđeni što netko ne žele biti u vašoj genijalnoj blizini.

Što ćete učiniti nakon prekida: Otići na spoj na slijepo u roku od 24 sata.

Situacija u kojoj ćete najvjerojatnije naići na svog bivšeg: Oni "slučajno" nalete na vas u školi/poslu/onom baru u koji uvijek idete sa svojim prijateljima.

Što vašem bivšem najviše nedostaje kod vas: Ti spontani spojevi u zadnji čas koji postaju nezaboravne uspomene.


Bik: Opuštena bivša

Svemu pristupate logično pa kad shvatite da nećete provesti ostatak života zajedno, više vam nije stalo. Vaša pouzdana i stabilna narav pomaže vam da ostanete prijatelji s bivšima nakon toga. Odani ste bez obzira na sve.

Iako možda vi ne razmišljate tako, bivši partneri svaki put kad se družite kao prijatelji razmišljaju o vašoj vezi i pitaju se hoćete li im dati drugu priliku.

Što ćete učiniti nakon prekida: Kupiti novu garderobu, napisati vlastitu kuharicu, preurediti dom ili srediti neki drugi aspekt svog života.

Situacija u kojoj ćete najvjerojatnije naići na svog bivšeg: Viđate ih, primjerice, svaki dan, nakon što ste odlučili ostati prijatelji, a oni ne žele pričati o svom ljubavnom životu pred vama jer vas žele nazad.

Što vašem bivšem najviše nedostaje kod vas: Uvijek ste birali najbolje restorane/barove/galerije/filmove/trgovine. Jednostavno nemaju vašu razinu ukusa!


Blizanci: Malo jeste bivša, malo niste

Neustrašiva ste avanturistica pa vam prekidi nisu ništa strašno, ali ponekad bi možda trebali biti? Vaša dualistička priroda i karizma čine vas savršenom za obnavljanje i mirenje s bivšim, no i vi to znate. Ne možete si pomoći ako započnete intimni razgovor s nekim, uključujući i bivšeg.

Uvijek je dobro biti opušten nakon prekida, ali morate imati na umu da su prekidi ponekad dobar odabir, pogotovo kad možete nekog novog očarati tim prepoznatljivim šarmom Blizanaca. Ako se vaš bivši nije mogao nositi s vašom prirodom, vrijeme je da taj odnos završite i pronađete nekog boljeg.

Što ćete učiniti nakon prekida: Razgovarajte o tome s prijateljima. Najbolje ćete odluke donijeti kad ste okruženi podrškom i potvrdama da je prekid dobra odluka.

Situacija u kojoj ćete najvjerojatnije naići na svog bivšeg: Dogovorili ste kavu kako biste se vidjeli, a vi ćete to iskoristiti kako biste vidjeli trebate li se pomiriti.

Ono što vašem bivšem najviše nedostaje na vama: Vi ste toliko pametni i smiješni da se oni osjećaju bolje već samo zato što su u vašoj blizini.


Rak: Bivša koji vas blokira na Facebooku

Prekidi vas pogađaju budući da ste senzibilni, ali zašto i ne biste bili? Vjerna ste i brižna osoba pa ako netko testira vaše povjerenje i predanost, povrijeđeni ste. Brinete o ljudima oko sebe, bilo da su to vaša braća, sestre ili partner.

Gušite se između jecaja dok pišete vrlo oštro poruku koju nikada nećete poslati, djelomično iz straha da ćete ju slučajno poslati pa bi oni vidjeti koliko vas prekid zapravo boli, a djelomično jer ne možete ni sami priznati koliko ste povrijeđeni.

Što ćete učiniti nakon prekida: Pregledati fotografije na kojima su označeni i vidjeti viđaju li se s nekim novima. Vaši prijatelji će vas na kraju uvjeriti da ga blokirate.

Situacija u kojoj ćete najvjerojatnije naići na svog bivšeg: Nećete jer se jako trudite izbjeći da naiđete na njih.

Ono što vašem bivšem najviše nedostaje kod vas: Dajete najbolje masaže koja su ikada doživjeli ili će ikad doživjeti.


Lav: Sitničava bivša

Tvrdite da se ne ljutite i da vas nije briga, ali ste ipak ljuti. Uz to ste i uvrijeđeni što ste izgubili vrijeme na nekoga tko nije tako savršen kao vi. Ne samo to, nakon svih napora koje ste uložili kako bi vaš partner bolje izgledao i ljepše se ponašao, netko će drugi uživati u rezultatima? Nije fer!

Naravno da nije dobar osjećaj što se on vama više sviđao nego vi njemu. Ne možete si pomoći jer niste od onih koji igraju igrice, a nije ugodno kad se date u nešto i ne naiđete na istu razinu entuzijazma.

Možda se pokušali previše kompenzirati hladnoćom i ostati prijatelji, ali na kraju shvaćate da uopće niste bili prijatelji.

Što ćete učiniti nakon prekida: Snimit ćete kratki film za sebe kako biste imali završetak te priče.

Situacija u kojoj ćete najvjerojatnije naići na svog bivšeg: Pozivate ih na svoj debi na Broadwayu 20 godina kasnije kako biste pokazali da ste "pobijedili" u prekidu.

Ono što vašem bivšem najviše nedostaje kod vas: Kad ste bili zajedno, doista se osjećao kao da ste par, ali nije ni slutio da sva snaga dolazi od vas!


Djevica: Bivša koja ne može pustiti

U svemu tražite neki veći smisao, metodički analizirajući svaki potez pokušavajući iz njega učiti. Neki bi mogli reći da previše razmišljate o tome, ali to je vaša priroda. Nalazite se između plakanja i zahvaljivanja svemiru što se prekid dogodio.

Svjesni ste da je ovako bolje, ali želite razumjeti zašto vam se uopće svidio, zašto se ostali toliko dugo i zašto ste prekinuli. Razmišljate o prošlosti tražeći znakove upozorenja i uvjereni ste da bi vam prijelomna točka mogla donijeti neki zaključak.

Što ćete učiniti nakon prekida: Razmišljate o tome što je pošlo po krivu, a nakon što vam prijatelji nisu pomogli, shvaćate da ćete prekid odraditi svojim tempom.

Situacija u kojoj ćete najvjerojatnije naići na svog bivšeg: Iskoristit ćete društvene mreže da biste pokazali bivšem koliko vam je bolje bez njega, a on će prvi pogledati vaše objave.

Ono što vašem bivšem najviše nedostaje kod vas: Uvijek ste sve savršeno isplanirali pa mu se činilo da on ima savršen život dok ste bili zajedno, ali ubrzo će shvatiti da ste vi bili zaslužni za to.


Vaga: Prijateljska bivša

Budući da niste skloni sukobu, stvari moraju biti uistinu loše kako bi došlo do raskida, što dovodi do mnogo neizgovorene gorčine za obje strane. Jednostavno se najbolje osjećate kad ste u vezi, i vaš partner to zna.

Nakon prekida, potrudit ćete se ponašati diplomatski i pobrinuti se da svi znaju da nema zle krvi, ali nećete im oprostiti što ste izgubili vrijeme na njih. Bez obzira na sve, šarmantni ste i novi potencijalni partneri počinju vas obilaziti odmah nakon prekida.

Što ćete učiniti nakon prekida: Ako ste stvarno potreseni, upisujete novi fakultet ili radite neku drugu veliku promjenu. Ako ste malo potreseni, provest ćete neko vrijeme sažalijevajući se, obično jednu sedminu vremena koje ste bili zajedno ili dok se ne pojavi nova simpatija.

Situacija u kojoj ćete najvjerojatnije naići na svog bivšeg: Viđate ih cijelo vrijeme, jer ste "prijatelji" i potpuno vam je "svejedno".

Ono što vašem bivšem najviše nedostaje kod vas: Osjećaju se kao da ih nitko nikada nije razumio kao što ste vi, nitko nema takav smisao za humor, interese i stil.


Škorpion: Hladnokrvna bivša

Za početak, svi se vaši bivši plaše vas. Vrlo brzo ćete prozvati nekoga i nećete oklijevati iznijeti neke stvari iz prošlosti i neka im je sa srećom ako vas povrijede jer ćete sve svoje vrijeme posvetiti tome da im se osvetite. Ako bivši ima sreće da pobjegne od vašeg gnjeva, jednostavno ćete zauvijek prekinuti svu komunikaciju s njim. Kao da nikad nije ni postojao.

Suočavate se s prekidima jednako dobro kao što i mislite, što je vrlo intenzivno. Izvana se možete činiti žilavima i prilično ste neustrašivi, ali također ste skloni prevelikom analiziranju, pitajući se jeste li učinili nešto kako biste ih otjerali/natjerali da se stvari raspadnu. No, što ste stariji, sve više shvaćate da nije uvijek netko kriv i da ponekad ljudi jednostavno nisu kompatibilni.

U osnovi ste detektiv nakon prekida. Vjerojatno ćete pomno promatrati njihove društvene mreže kako biste pratili što rade. Odnosno, sve dok ne pronađete nekoga novoga na kome ćete upotrijebiti svoje sposobnosti.

Što ćete učiniti nakon prekida: Koketirate s idejom da budete s njegovim prijateljom, bratom ili susjedom kako biste "pobijedili" u prekidu.

Situacija u kojoj ćete najvjerojatnije naići na bivšeg: Kad počnete paradirati činjenicu da se sada s nekim tko im je blizak.

Ono što vašem bivšem najviše nedostaje na vama: Seks! S razlogom je škorpion najseksi zodijački znak.


Strijelac: Bivša koja će se uvijek potajno nadati nečemu više

Toliko ste smiješni i duhoviti da vam je malo previše lako postati najbolja prijateljica svom bivšem i naravno da vam to ne smeta. Do kraja ističete kako ste samo prijatelji, ali u isto vrijeme, ako on ikada poželi da se nešto ponovno dogodi, odmah ćete pristati. Ali nikada nećete napraviti prvi potez.

Također niste baš poznati po svojoj suptilnosti. Zapravo, poznati ste po tome što ste otvoreni. Reći ćete im točno u čemu su pogriješili/koje su njihove ružne navike/što vam najmanje nedostaje kod njih.

Što ćete učiniti nakon prekida: Povezati bivšeg s prijateljicom samo kako biste dokazali koliko ste ga "potpuno preboljeli", ali kad shvatite da se između njih nešto događa, ne znate kako povući taj potez.

Situacija u kojoj ćete najvjerojatnije naići na svog bivšeg: Vidite ga na Tinderu i shvaćate da on zapravo traži nekog novog, a iako ste prekinuli prije nekoliko mjeseci, to vas je zaboljelo. Razmišljate o ekstremnim promjenama, ali nećete ništa učiniti, a s vremenom će prekid manje boljeti.

Što vašem bivšem najviše nedostaje na vama: Nitko ih drugi ne može uvjeriti da odlete u posljednji trenutak na egzotičnu destinaciju ili naprave nešto spontano.


Jarac: Bivša koja izgleda još bolje nakon prekida

Iskreno ste uzbuđeni što ste opet sami. Kakva izvrsna prilika da upoznate nove ljude i zamijenite svog bivšeg boljim likom. Naravno, vaši prijatelji bi mogli pomisliti da je ovo malo okrutno što nemate razdoblje tugovanja, ali tako je.

Vaš bivši je ionako bio pomalo dosadan i često vas je razočarao na ovaj ili onaj način. Vjerojatno se jednostavno nije mogao nositi s vama. Naravno, pomalo boli, ali na kraju ste zahvalni na prilici da se riješite nekoga tko vas je vukao prema dolje. Sada možete upoznati nekoga tko vas zaista voli i jako ste zahvalni što se više ne morate pretvarati da volite iste stvari.

Što ćete učiniti nakon prekida: Izlaziti s nekim tko je potpuna suprotnost vašem bivšem, samo da vidite kako je to.

Situacija u kojoj ćete najvjerojatnije naići na bivšeg: Naletite ćete jedno na drugo na tulumu zajedničkog prijatelja, a da to ni ne shvatite dok vam kasnije on ne pošalju poruku o tome.

Ono što vašem bivšem najviše nedostaje kod vas: Uvijek ste osigurali najbolje mjesto u restoranu, baru ili hotelu.

Vodenjak: Bivša koji se ne osvrće

Prekid vam je došao kao olakšanje jer ste počeli osjećati gušenje. Vi ste nevjerojatno neovisni i morate se osjećati kao da imate prostora biti ono što želite ili ćete biti nervozni. Sviđa vam se kad možete nestati na tri dana ili cijeli tjedan, a da se ne javite nikome. No, u vezi se ipak morate javiti!

Vaše razgovorne vještine i karizma čine da se svi koje sretnete osjećaju super važnima zbog čega se i zaljubljuju u vas. Ali ako vam netko dosadi, brzo ćete nestati.

Što ćete učiniti nakon prekida: Rezervirajte to putovanje na koje on nije htio ići. Konačno imate vremena! Što ste uopće radili kad ste bili s njim? Kako ste uopće živjeli?

Situacija u kojoj ćete najvjerojatnije naići na bivšeg: Vi ste vani, a on prolazi i ponaša se kao da mu je neugodno, što vi ne razumijete, sve dok ne shvatite da ste na spoju s nekim puno zgodnijim od njega.

Ono što vašem bivšem najviše nedostaje kod vas: Vidite svijet kao što nitko drugi ne vidi, a bez vas u životu stvari su pomalo dosadne.

Ribe: Lijepa bivša

Previše ste ljubazni i vjerujete svima, a vaši prijatelji su oduševljeni raskidom. Muka im je gledati kako se vaš partner ponaša prema vama i jedva čekaju da pronađete nekoga boljeg. Romantični ste pa vam ponekad može biti teško shvatiti da veza jednostavno više ne funkcionira. Ako je gotovo, postoji razlog za to!

Suosjećajni ste i ljubazni pa pokušavate sa svojim bivšim održati što je moguće prijatniju situaciju. No, vaša osjetljiva strana znači da i prekid osjećate prilično intenzivno. Možda ćete osjećati da je on bio vaša srodna duša, ali vrlo brzo ćete shvatiti da je odgovor ne. Brzo privlačite zgodne samce u svojoj blizini.

Što ćete učiniti nakon prekida: Pokrenuti blog koji postaje viralan.

Situacija u kojoj ćete najvjerojatnije naići na svog bivšeg: Počinju pratiti vaš rad i slučajno lajkaju nešto na vašem Instagramu prije 38 tjedana.

Ono što vašem bivšem najviše nedostaje kod vas: Brinuli ste o njemu kao nitko drugi, a oni to nisu zaslužili.

Teme
Linker
01. veljača 2023 09:10