Svi mi imamo svoje prljave tajne, koja je vaša?
 Shutterstock
Orgazmima oko svijeta

Globalno istraživanje o orgazmima otkrilo je koja poza nas najčešće dovodi do vrhunca - i ne nije ona za koju mislite!

24. travanj 2019.
Zanimljiva anketa u kojoj je sudjelovalo 5000 ispitanika, donosi zanimljive podatke o orgazmima diljem svijeta - koliko često glumimo, koliko često svršavamo i u kojoj pozi najviše stenjemo od uzbuđenja...

Samo što nismo ušli u mjesec orgazama, a koji bi bio bolji način da ga proslavimo nego da otkrijemo poneku prljavu tajnu o orgazmima diljem svijeta? Svi ih volimo, ali do danas nismo znali da se neki sjećaju svog prvog velikog "O". Želite čuti više? Čitajte dalje...

Koliko su česti?

LELO anketa otkrila je da gotovo polovica ispitanika uvijek ima orgazme za vrijeme seksa sa svojim partnerom, točnije njih 46.1%. Ovo zvuči kao da nema razloga za brigu, zar ne? Tim više ako dodamo podatak da se samo 4.7% izjasnilo da nikad ne doživljava vrhunac sa svojim partnerom.

Što se tiče solo igre i orgazama - za onih 74.4% koji ga uvijek postignu, ne možemo ništa učiniti, ali za 20.2% "često", 2.6% "rijetko", ostatak "jako rijetkih" i "nikad" imamo prijedlog. Zašto ne potražite pomoć LELO igračaka koje garantiraju zadovoljstvo bez obzira na to jeste li u vezi ili ne.

I samo informacija za širu sliku; 10.4% ispitanika ima orgazme svakodnevno, 60.3% nekoliko puta tjedno, a 22.7% vas ima tjedne orgazme.

Žao nam je čuti za 3.7% onih koji ih imaju mjesečno, 2.3% rijetko i 0.5% nikad.


Poteškoće i izgovori

A zašto zapravo ne možete postići orgazam tijekom seksa s partnerom? Većina s 28.9% se ne može opustiti, 26.2% nema dovoljno klitorisne stimulacije, a ostatak je naveo različite izgovore: opterećenost fizičkim izgledom, nedostatak komunikacije, umor, stres, previše alkohola…

Shutterstock
Osim provokativnim donjim rubljem, seksualni život možete začiniti i s malo dirty talka, ali i igračkama.


Glumatanje

52.7% ispitanika priznalo je da je glumilo orgazam, a ostatak od 47.3% to nikad nije napravilo.

Što se tiče razloga, 38.6% je glumilo kako bi se partner dobro osjećao, a 24.6% da što prije završe seks.

Ljudi, nemojte glumiti orgazme! Na kraju ćete vrijeme potrošiti na to da probate što bolje odlumiti i nimalo nećete uživati. Važnija stvar je da otvoreno pričate sa svojim partnerom i pomognete mu da nauči kako da vam priušti orgazam. Znamo da to nije jednostavno za napraviti, ali će sigurno ispraviti stvari.


Vrijeme za seks igračke

Dvostruka nevolja - 46.2% ispitanika ankete često i ponekad koristi seks igračke. Anketa je otkrila da ih 4.5% nikad ne koristi, a 3.1% ih je probala, ali ih ne posjeduje. A to se mora promijeniti. Pretraživanje stranica sa seks igračkama, poput lelo.com, može vas upoznati sa željama za koje niste znali. Otkrivanje novih spoznaja u seksu može otvoriti rasprave i potaknuti fantazije koje su prethodno bile neostvarene. Još jedan razlog za seks igračke je činjenica da je 60% ispitanika priznalo da je lakše postići orgazam uz pomoć intiminih dodataka. Mislimo da je vrijeme za šoping ;)


Poze i učinkovitost

Iznenađenje - doggy style poza pobjeđuje sa 31.9% ispitanika koji kažu da je to za njih najbolja poza za postizanje orgazma. Slijedi klasik, misionarska poza, gdje je 26.9% reklo kako je to njihova "it" poza. "Kaubojka" je dobila podršku kod 18.2% ispitanika.


Slatka sjećanja

Da, neki se zaista sjećaju svog prvog orgazma - 59.3% sanjari o onim prvim trncima koji prolaze kroz njihovo tijelo... Možda je upravo to razlog današnjih intenzivnih orgazama - na ljestvici od 1 do 10, 33.3% dalo je ocjenu 8, a 23.6% čak i više - devetke i desetke. Jedan veliki "O" za njih!

A ako i vi želite doživjeti najveći O ikad, posjetite inspirativan Volonte blog i neka vas odvede u neki drugi svijet....

PROMO

Teme
Linker
22. listopad 2021 02:40