Što ima romantičnije ljeti od puste plaže, šuma mora i vas dvoje?
 FOTOGRAFIJE: JOVANMANDIC GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Živim.hr
Živim.hr
Kako stojite s ovom listom?

Deset mjesta na kojima morate voditi ljubav, barem jednom

26. lipanj 2021.
Ono što je zajamčeno promjenom lokacije je to da ćete se uzbuditi brže nego inače. Dijeljenje takvog uzbudljivog iskustva pomaže u jačanju osjećaja bliskosti, a toga ćete se s užitkom sjećati i kad ponovo budete vodili ljubav u spavaćoj sobi

Znate li one snove u kojima vodite ljubav sa svojim partnerom u garaži, ili možda s nekim neznancem? E pa trebali biste takve snove pretvoriti u stvarnost, barem ovaj dio koji se tiče lokacije. Proširivanje vaših seksualnih iskustava na način da upražnjavate seks i izvan spavaće sobe može vas zbližiti s partnerom, otkriti vam što je ono što vas najviše i najbrže uzbuđuje te vam pomoći da se oslobodite i više uživate u seksu. Promjena mjesta za seks zapravo vas udaljava od svih onih stvari u vašem domu koja su za vas izvor stresa (od radnog stola, preko hrpe prljavog rublja ili suđa do nereda koji su napravila djeca) i djeluju kao hladan tuš. Ono što je zajamčeno promjenom lokacije je to da ćete se uzbuditi brže nego inače. Dijeljenje takvog uzbudljivog iskustva pomaže u jačanju osjećaja bliskosti, a toga ćete se s užitkom sjećati i kad ponovo budete vodili ljubav u spavaćoj sobi. Imajte na umu samo jednu stvar: promjena lokacije donosi uzbuđenje zbog novosti i usredotočite se na to, a ne očekujte neki neviđeni orgazam koji bi trebao doći sam po sebi zato što ste promijenili lokaciju. Opustite se, uživajte, igrajte se i... nećete ostati razočarani. Evo 10 mjesta na kojima biste svakako trebali isprobati voditi ljubav.

Vaše dvorište

Seks u vlastitom dvorištu je odličan način da uživate u svim dobrobitima seksa na otvorenom, a ujedno bez da brinete hoće li vas netko uhvatiti. Ako baš nemate visoku živicu ili ogradu, uvijek možete postaviti šator u dvorištu, a to je opet nešto poput nove igračke koju treba isprobati.

Na kauču u dnevnoj sobi

Jeste li znali da kauč ili dvosjed u dnevnoj sobi mogu pomoći u postizanju orgazma? Postavite li neki od onih jastuka koji su razbacani po njemu ispod zdjelice, brže i lakše ćete postići orgazam. Možete se i nagnuti preko naslona kauča i tako dati novu dimenziju uobičajenoj doggy pozi.

U hotelu

Hotel je fenomenalan izbor jer nema nikakvog čišćenja niti drugih poslova. Prijavite se i dalje se bavite samo seksom. Možete se pretvarati da ste dva stranca koji su se upoznali na poslovnom putovanju ili ljetovanju i to će biti dodatni element uzbuđenja. Želite li nešto divljije, isprobajte seks u hotelskoj kadi ili na balkonu, ako je zaštićen od pogleda. Uostalom, tu vas ionako nitko ne pozna.

Na stepenicama

Jeste li znali da imate idealno alternativno mjesto za seks u vlastitom domu, ako vam se ne da izaći? To su stepenice, ukoliko živite u kući i za to mjesto preporučujemo stojeću doggy pozu. Savinite se u kukovima i nagnite prema naprijed nekoliko stepenica iznad njega tako da su vaše genitalije u ravnini s njegovim, što će mu omogućiti penetraciju bez da previše gimnasticira. Možete ga zamoliti da sjedne na stepenicu, a vi kleknite na jednu iznad njega i svoj najosjetljiviji dio položite iznad njegove glave. U svakom slučaju, više nikada nećete istim očima gledati te stepenice.

Kod prijatelja

Mnogi su muškarci i žene izjavili da im je najvrućiji seks bio onaj u stanu njihovih prijatelja kad su bili u posjeti. Zašto? Zato što su zidovi tanki i morali su biti super tihi, zapravo nečujni. To što je sve tako tiho, seks čini uzbudljiviji, tajanstvenijim i nekako izvan uobičajenih granica.

U kadi

Seks u bazenu ili jezeru možda zvuči dobro, ali čini vas podložnijim mokraćnim infekcijama. No postoji idealno mjesto za divlji seks dok ste mokri, a to je kupaonica. Dodajte malo lubrikanta, poigrajte se s vodootpornim vibratorom ispod tuša i budite kreativni. Sigurno nećete požaliti.

Na nekom događanju

Bilo da je riječ o vjenčanju, sportskom događaju, roštiljanju ili nečem trećem, ima nešto naročito uzbudljivo u seksu tijekom događanja na kojem je prisutan veći broj ljudi. Tu je dovoljno ljudi da se možete neprimjetno iskrasti pa, stoga, potražite kupaonicu ili neko drugo skrovito mjesto podalje od gomile i uživajte u seksu na brzaka. Nakon 15 minuta vratit ćete se društvu s tajnom za koju ne zna nitko osim vas dvoje.

Ispred ogledala

Ovo je možda najjednostavnija promjena lokacije, a ujedno i jedna od najuzbudljivijih jer možete u „direktnom prijenosu” gledati pornić koji će vas uzbuditi daleko više od onog „pravog”.

U autu

Auto je mnogima jedno od omiljenih mjesta za seks. Najbolje je da parkirate negdje u prirodi ili u nekoj prilično pustoj ulici, spustite sjedala i...zamaglite stakla. Sjetite se samo Titanika.

Na plaži

Seks je romantičan, a ženama je ponekad potrebna i odgovarajuća atmosfera. Što ima romantičnije ljeti od puste plaže, šuma mora i vas dvoje?

Riješite i SEKS-KVIZ

Teme
Linker
25. lipanj 2022 11:36