FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Nina Čiča
Nina Čiča
lista želja

Četiri neodoljive seks poze koje biste trebali isprobati - i to ne samo jednom

03. svibanj 2022.
Evo četiri poze koje možete dodati na listu želja, isprobati i pripremiti se za iskričavo ljeto, a može i za vikend

Ljeto se bliži, ali zrak ne mora biti jedino što će biti vruće. Pa, ako tražite neki dobar izgovor za malo eksperimentiranja u krevetu, imamo prijedloge za vas. Bilo da u krevetu volite klasiku ili želite isprobati nešto novo i drugačije, pronaći ćete među ovim prijedlozima nešto za sebe.


1. Doggy poza

Svevremenski klasik je nešto što morate isprobati, uz to ova je poza idealna za ljetne avanture u spavaćoj sobi. Dovoljno je da se oslonite na sve četiri (čitaj na koljena i dlanove) na krevet ili na pod, dok vaš partner penetrira u vas odozada. Možete se pomicati prema otraga i prema naprijed zajedno s partnerom i tako kontrolirati intenzitet i dubinu penetracije. A želite li još i malo osvježenja, uperite ventilator prema svojim licima.


2. Hladno, hladno ljubavi

Ljeto je savršena prilika da uvedete ledenu igricu u svoje vrele ljubavne noći. Pokušajte seks stojeći ispred otvorenog hladnjaka - ili za još intenzivnije iskustvo, prelazite kockicom leda po partnerovoj koži. Počnite od njegovih (ili njezinih) usana pa preko prsa sve do genitalija. Osjećaj hladnoće posve je neočekivani dodatak koji jamči iznenađenje i uzbuđenje.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK


3. Trijumfalni luk

Kažu da je Pariz grad ljubavi pa zašto ga onda ne uvesti u spavaću sobu? Kako biste oponašali legendarni spomenik, neka partner sjedne ispruženih nogu, a vi se popnite na njega i raširite noge oko njega. Kad se dobro i ugodno namjestite, nastavite u ritmu koji vam odgovara.


4. Vodeni užitak za soliranje

Kad je riječ o ljetnim seks pozama, imajte na umu da vam nije potreban partner da biste doživjeli užitak. Dakle, u ovom slučaju napunite kadu ili bazen na napuhavanje vodom kako biste se osvježili i uđite u vodu s vodootpornom igračkom. I prepustite se užitku.

Teme
Linker
03. svibanj 2022 07:02