Evo kako iskoristiti vikend

 SHUTTERSTOCK
Svi pričaju o njima

Ako ste u potrazi za stvarno bombastičnim orgazmima, ove nove seks poze vas neće razočarati

Tražite inspiraciju za igru ispod pokrivača? Mogli biste isprobati ozbiljno vruću pozu Shamrock Shake

Isprobavanje novih položaja u seksu odlično je za razbuktavanje strasti u krevetu. Iako mnogi vole svoje klasične poze i pokrete, nema ništa uzbudljivije od malih promjena u staroj shemi. Kako biste obilježili dolazak prvih toplijih dana, donosimo vam pravu seksi poslasticu.


Shamrock Shake

Imate još dovoljno vremena da ovladate pozom Shamrock Shake koja predstavlja zanimljivu interpretaciju poze obrnute kaubojke inspiriranu Danom Svetog Patricka. Prema stručnjacima za seks, ta poza vašem ljubavniku omogućava odličan pogled na „posudu punu zlata na kraju duge”. E sad kad smo privukli vašu punu pažnju, evo uputa kako da ovladate pozom Shamrock Shake.

Baš kao u pozi obrnute kaubojke, okrenite leđa partneru i opkoračite ga tako da su vaša koljena s vanjske strane njegovih kukova. Zatim se spustite na njegov penis i počnite se pomicati gore-dolje. U ovoj sočnoj pozi vi imate kontrolu u svojim rukama i na vama je da dovedete stvari do točke vrenja onako kako vi želite. Ova poza nudi i opciju da jednom rukom stimulirate svoj klitoris za još veći užitak. No, ako je vjerovati seks guruima, dok stignete do vrhunca „oboje ćete već odavno drhtati od uzbuđenja”.

image
SHUTTERSTOCK

Lazanje

Ako vam ova poza nije legla, postoje i druge zanimljive i pomalo nastrane poze koje možete isprobati. Primjerice, mogli biste isprobati položaj lazanja koja predstavlja uzbudljivu inačicu klasične doggy poze. Ako vi i vaš partner volite to činiti odozada, ova bi poza mogla biti dobar izbor za vas, naročito zbog toga što produbljuje osjećaj bliskosti. Partnerica, treba leći na trbuh čelom oslonjena na krevet ili oslonjena na laktove. Želite li malo dublji prodor, dobra ideja je da ispod zdjelice stavite jastuk. Partner, odnosno onaj koji penetrira, treba leći na partnericu tako da najvećim dijelom svog tijela dodiruje njezino. Drugim riječima, poput slojeva lazanja - mljac! Ako ste ljubitelj doggy poze, isplati se isprobati ovu pozu jer je vrlo slična, ali uključuje više maženja i dodira. Želite li dodatno začiniti strasti, možete čvrsto pritisnuti ručne zglobove partnerice na krevet.


Krupni plan

Ovo je prava poza za one koji uz vrući seks žele i osjećaj bliskosti i intimnosti. Kako biste zauzeli ovaj položaj, partner treba sjesti na krevet s nogama savijenim u koljenima ispred sebe. Zatim partnerica sjeda na isti način licem okrenuta prema njemu i približava mu se sve dok im se noge ne isprepletu. Sada partner može početi s penetracijom, a ona koja je u gornjem položaju može kontrolirati ritam, kao i dubinu penetracije.

Linker
18. travanj 2024 15:05