FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Živim.hr
Živim.hr
to se traži

Ako još niste probali ovu pozu, ne znate što ste propustili! Za muškarce je ona ostvarenje snova, a žene dovodi do ludila

11. svibanj 2022.
Ne zahtijeva nikakve posebne akrobacije ni vještine, dovoljno je da budete raspoloženi za novotarije u krevetu

Jeste li ikad probali pozu 77? Radi se o položaju vrlo sličnom položaju žlice, a naziv je dobio prema tome kako se tijela partnera zajednički savijaju u bočnom položaju.

Oba partnera moraju leći na bok i gledati u istom smjeru, a da on bude iza nje. Zatim žena treba prebaciti obje noge preko muškarčeve gornje noge i približiti mu se guzom.

Nakon toga bi se oboje trebali savinuti u struku pod kutem od 45 stupnjeva, ali bi im noge trebale ostati zapetljanje. Ovaj položaj navodno čini čuda direktnom stimulacijom G-točke, pa bi žene u njemu trebale uživati. Možda zvuči malo komplicirano, ali kad jednom probate vidjet ćete kako je zapravo jednostavno i eksplozivno.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK


Bonus

Također, muškarac bi slobodnom rukom trebao dodatno stimulirati klitoris, ali i dirati vas po bradavicama i ljubiti po vratu što ih može dovesti do još većeg uzbuđenja. Žene koje su isprobale ovu pozu, kažu da su orgazmi (čak i oni višestruki) zagarantirani.


Trik za bolji užitak

Iskoristite sve čari lubrikanta. Naime, ako se prethodno namažete lubrikantom neće biti neugodnog trenja između vas i partnera te će vaša tijela moći ritmično uživati u ovoj pozi.

Teme
Linker
18. svibanj 2022 09:56