SHUTTERSTOCK
sjedi, pet

A mislili ste da znate sve... Četiri seks poze na stolici koje morate isprobati još večeras

Samo zamislite: svaki put kad pogledate „tu” stolicu, sjetit ćete se kako ste se vi i vaš partner usijali na njoj

Postoji mnogo seksi mjesta koja nisu krevet, na kojima „to” možete obaviti. Na primjer, balkon s pogledom koji oduzima dah, plaža kasno navečer kad nema nikoga u blizini, ispod tuša... No, ima jedno mjesto koje vam sigurno neće prvo pasti napamet: obična stolica u vašem domu. Naravno, stolica vas na prvu neće privući kao nešto što bi moglo biti seksi u bilo kojem scenariju. Stolice su samo osnovna pomagala, nešto što služi za sjedenje i ništa više. Ali s pravom pozom, oh, stolica može postati itekako seksi. Samo zamislite: svaki put kad pogledate „tu” stolicu, sjetit ćete se kako ste se vi i vaš partner usijali na njoj. Jesmo li vas uvjerili?

Osim toga, to uopće nije teško provesti tako da ćete imati osjećaj da imate „poseban” seksualni doživljaj, a da niste uložili gotovo nikakav trud u to. Osnovna poza za stolicu je: jedna osoba sjedi, a druga joj sjeda u krilo okrenuta licem prema njoj. Spustite se na partnerov penis i krećite se onako kako vam odgovara, baš kao što to činite u pozi kaubojke.

- Možete kontrolirati koliko sporo ili brzo se želite pomicati, općenito vi ste ona koja određuje ritam. Također, ovaj je položaj idealan za partnere koji žele više ljubljenja, maženja i dodirivanja grudi i stražnjice - kaže dr. Aliyah Moore, certificirana seksualna terapeutkinja.


Bliskost u kontaktu kože o kožu

Kod seksa na stolici, nemate se za što pridržavati niti oslanjati, osim jedan na drugoga i to trebate pretvoriti u prednost.

- Seks na stolici je savršen za više tjelesnog kontakta i „lutanja” rukama - smatra seksologinja dr. Jess O‘Reilly te dodaje da možete pojačati intenzitet i intimnost dugim pogledima i ljubljenjima.

image
SHUTTERSTOCK


Imate odličnu kontrolu dubine

Seks u stolici omogućava da lakše kontrolirate koliko će duboko ući partner koji penetrira.

- Ako preferirate plići ulazak, spustite se kao da ste u čučnju i namjestite na dubinu koja vam je najugodnija. Ako pak volite dublje, sjedite direktno u krilo partneru i, kad dosegnete bazu njegovog penisa, pomičite se naprijed, natrag, kružite... - predlaže O‘Reilly.

Ima sve dobrobiti stojećeg seksa, uz tu prednost da sjedite

Imate osjećaj da ste u vertikalnom položaju, a bez da stojite, što je poželjno s obzirom na to da stajanje ipak iziskuje priličan napor.


Kako sjedeći seks učiniti što boljim

Odaberite pravu stolicu

Ne započinjite ništa dok niste sigurni da ste odabrali pravu stolicu.

- Provjerite može li stolica koju ćete koristiti za seks izdržati težinu vas i partnera zajedno - savjetuje bračna terapeutkinja Nicole Moore dodajući da je najbolje odabrati stolicu koja ima čvrstu bazu i po mogućnosti jastuk za sjedenje.


Poigrajte se s različitim visinama

Prilagodite svoje iskustvo seksa na stolici onome što imate u vlastitom domu. - Obična stolica iz blagovaonice može biti odlična za „jahanje” na partneru, dok visoka barska stolica, može biti savršen izbor za oralni seks s tim da partner koji prima sjedi - kaže O‘Reilly.


Eksperimentirajte s laganim vezivanjem

Uvedite neke dodatne elemente kako biste seks učinili još vrućim.

- Stolica s oslonima za ruke je savršena za vezivanje u području zglobova. Naravno, možete partnera zavezati i oko nožnih zglobova pa oko nogu od stolice, povezati mu oči i malo ga izazivati prije nego što prijeđete na stvar – predlaže O‘Reilly.


Nemojte biti fokusirani samo na penetraciju

- Možete sjesti na pod i pružiti partneru koji sjedi oralni seks, povezati mu oči i dodirivati mu cijelo tijelo raznim teksturama, a zatim i prstima, usnama, grudima... Naravno, možete i sami sjesti i prepustiti partneru da otkriva vaše najerogenije zone – kaže O‘Reilley. - I ne zaboravite na to da u stolici možete imati seksualno iskustvo i posve sami. Upotrijebite vibrator sjedeći na stolici i prepustite se uživanju mijenjajući uglove pod kojima ćete uvoditi vibrator u vaginu.


Nekoliko poza

Čaša za šampanjac

Jedna osoba sjedi dok druga sjeda na partnerov penis okrenuta leđima prema njemu. Ova poza funkcionira i za analni i za vaginalni seks, a dobra je jer oba partnera imaju slobodne ruke za trljanje, dodirivanje ili igranje s igračkama za seks.

Doggy stolica

Stolica je odlično mjesto za malo modificiranu doggy style pozu.

- Ako stolica ima dovoljno široko sjedalo, možete kleknuti na stolicu dok drugi partner penetrira odozada - kaže Nicole Moore.

Živjela kraljica

Stolice su odlične i za oralni seks. Jedna osoba sjeda s blago raširenim nogama. Neka vaš partner klekne i posluži vas koristeći usta, ruke ili igračke za seks ili sve troje - kaže Aliyah preporučujući da nabavite pravu stolicu za seks koja je izrađena od mekanog materijala i ima sjedalo s rupom za lakši pristup.

I kauč je dobar

Za sve one samostalne kraljice, predlažem da upotrijebe kauč za malo solo igre. Stavite vodootporni prekrivač ili plahtu na naslon za ruke na kauču. Započnite s nježnim, malim pokretima kako biste stimulirali klitoris stalnim pritiskom, a zatim pojačajte pokrete i pritisak. Ako stalni pritisak i pokreti nisu dovoljni da postignete orgazam, uvedite vibrator - savjetuje Aliyah.


ČITAJTE I: Svi pričaju samo o njoj! Kad jednom probate ovu eksplozivnu pozu, više nećete poželjeti niti jednu drugu... A još kad čujete što frajer ‘mora‘ raditi

Linker
21. ožujak 2024 19:20