SHUTTERSTOCK
iskoristite godišnji

A kako vi stojite s ovom listom? Top sedam mjesta na kojima morate voditi ljubav, barem jednom

Opustite se, uživajte, igrajte se i nećete ostati razočarani


Promjena mjesta za seks zapravo vas udaljava od svih onih stvari u vašem domu koja su za vas izvor stresa (od radnog stola, preko hrpe prljavog rublja ili suđa do nereda koji su napravila djeca) i djeluju kao hladan tuš. Ono što je zajamčeno promjenom lokacije je to da ćete se uzbuditi brže nego inače.

image
SHUTTERSTOCK


Mjesta koja vrijedi isprobati


U moru

Voda je idealno mjesto za vođenje ljubavi, zato iskoristite ljeto da uživate u tom posebnom užitku. Nogama obavijte partnera oko struka, a rukama ga zagrlite oko vrata i prepustite se ljuljanju valova (ako ste u moru). Savjet: bilo bi dobro da pri ruci imate lubrikant jer voda može neutralizirati prirodnu vlažnost vagine, što seks može učiniti peckavim i neugodnim.

image
SHUTTERSTOCK


U šumarku

Šuštanje lišća i grančica pod vama bit će dodatni začin užitku, a uzbudljivo može djelovati već i mogućnost da bi netko mogao naići i zateći vas u tom činu. To seksu daje onaj neodoljivo privlačan okus zabranjenog voća.


Na brodu

Ljuljanje broda, kapljice slane vode na tijelu, povjetarac u kosi... sve je to vrlo poticajno za drugačiji seks. I to onaj pravog ljetnog štiha koji ćete pamtiti cijelu godinu.


Mali šator - veliko uzbuđenje

Jedan od načina da doživite uzbuđenje na otvorenom, a da budete sigurni da vas nitko neće vidjeti jest da upotrijebite mali šator za jednu ili dvije osobe. Dodatno uzbuđenje stvara činjenica da je u njemu prostor vrlo ograničen pa ćete biti prisiljeni isprobati položaje koje možda inače ne biste, a mogli bi biti pravo otkriće.


Ispred ogledala

Ovo je možda najjednostavnija promjena lokacije, a ujedno i jedna od najuzbudljivijih jer možete u "direktnom prijenosu" gledati pornić koji će vas uzbuditi daleko više od onog "pravog".


U autu

Auto je mnogima jedno od omiljenih mjesta za seks. Najbolje je da parkirate negdje u prirodi ili u nekoj prilično pustoj ulici, spustite sjedala i...zamaglite stakla. Sjetite se samo Titanika.


Na stepenicama

Jeste li znali da imate idealno alternativno mjesto za seks u vlastitom domu, ako vam se ne da izaći? To su stepenice, ukoliko živite u kući i za to mjesto preporučujemo stojeću doggy pozu. Savinite se u kukovima i nagnite prema naprijed nekoliko stepenica iznad njega tako da su vaše genitalije u ravnini s njegovim, što će mu omogućiti penetraciju bez da previše gimnasticira. Možete ga zamoliti da sjedne na stepenicu, a vi kleknite na jednu iznad njega i svoj najosjetljiviji dio položite iznad njegove glave. U svakom slučaju, više nikada nećete istim očima gledati te stepenice.

Linker
12. travanj 2024 15:58