Foto: Press
Vatromet strasti

5 savjeta kako raspaliti strast u vezi

01. siječanj 2018.
Seks u dužim vezama i brakovima vrlo lako može postati monoton, sveden na iste poze, vremena i radnje, što dugoročno šteti vašoj vezi i može dovesti do frustracije i nezadovoljstva. Unošenje novih elemenata, zaigranost i, prije svega, iskrena i otvorena komunikacija jedini su način za održavanje romantičnog plamena i seksualne napetosti.

S vremena na vrijeme je dobro malo uzdrmati rutinu i rasplamsati žar strasti kako ne bismo zapali u monotoniju i pretvorili seks u zadatak koji obavljamo reda radi, a ne priliku za nova uzbuđenja i ekstaze kakav bi i trebao biti. Nudimo par savjeta za nova uzbuđenja u krevetu!

1. Predigra prije predigre

Strastveni seks započinje mnogo prije samog čina - raspalite maštu zamišljajući erotske scenarije koje biste htjeli doživjeti s partnerom. Podijelite svoje maštarije sa svojim partnerom/icom i pripremite ih za kasniji nezaboravan provod prije nego se rastanete ujutro ili im pošaljite vrckavi SMS ili zločesti e-mail tijekom posla. Bit je da oboje željno iščekujete svoj seksi sastanak kako bi iskre mogle početi frcati.

2. Izgledam seksi, osjećam se seksi, jesam seksi!

Podignite atmosferu i osjećajte se seksepilnije nego ikad u nekoj genijalnoj skrivajuće-otkrivajućoj kombinaciji sexy rublja! Idealno sexy rublje će naglasiti naše atribute, podići nam samopouzdanje, a partnera/icu "ostaviti paf" na prvi pogled. U ormaru svake zavodnice trebali bi postojati oni nepogrešivi komadi koji u svakoj situaciji mogu izmamiti uzdah oduševljenja.

3. Bijeg iz svakodnevice

Odmaknite se od svoje uobičajene rutine i, što je još važnije, ako ste u mogućnosti - maknite se od doma. Otiđite na par dana na vikendicu, ali ne kako biste flaksali i štucali vinograd, nego kako biste se stvarno odmorili i prepustili hedonizmu kojeg zasigurno zaslužujete. Promjena scenografije će izrazito povoljno utjecati na vaše psihološko, a time i seksualno raspoloženje. Posvetite se jedno drugome, zaboravite na brige i uživajte ponovno otkrivajući čari svojih tijela.

4. Dodajte nešto novo

Česta zabluda je kako seksualne igračke koriste isključivo samci. Mnogi parovi ih isprobavaju jer su one odličan način za otkrivanje novih naslada te razigrano istraživanje maštarija i podražaja koje je nemoguće drugačije iskusiti. Vibratori, primjerice, mogu biti odličan dodatak predigri i odličan izvor dodatne stimulacije tijekom samog seksa za oboje.

5. Poigrajte se ulogama

Otkrijte potpuno nova seksualna iskustva i drugačiju dinamiku kroz malu igru pretvaranja - neka on bude batler koji treba izvršiti svaku vašu zapovijed, ili vi budite nestašna stjuardesa kojoj je za oko zapeo šarmantni pilot, nije važno, jedino ograničenje je vaša mašta. Poigrajte se i ostvarite svoje i partnerove maštarije i vatromet strasti zasigurno neće izostati.

Seks u dužim vezama i brakovima vrlo lako može postati monoton, sveden na iste poze, vremena i radnje, što dugoročno šteti vašoj vezi i može dovesti do frustracije i nezadovoljstva. Unošenje novih elemenata, zaigranost i, prije svega, iskrena i otvorena komunikacija jedini su način za održavanje romantičnog plamena i seksualne napetosti kod višegodišnjih partnera. Srećom, ti problemi su lako rješivi i svijet užitka samo čeka da ga otkrijete na obostrano zadovoljstvo.

Prepustite se i uživajte...

Teme
Linker
22. studeni 2022 20:39