Halle Berry raspametila je fanove svojim isklesanim tijelom
 Instagram
vječna inspiracija

Žena mačka opet u akciji! Fotkom u toplesu 'srušila' je Instagram, ali čekajte da vidite te trbušne

Glumica je objavila fotografiju na kojoj pozira sjedeći na podu prekriženih nogu, a na sebi ima samo bijele duge hlače

Halle Berry nedavno je proslavila 54. rođendan te navodi kako za njenu liniju nije zaslužna magija, već isključivo disciplina.

Glumica je objavila fotografiju na kojoj pozira sjedeći na podu prekriženih nogu, a na sebi ima samo bijele duge hlače. Gole grudi lagano je prekrila rukama i kosom. Fanove je ovom fotografijom oduševila, komplimenti joj pristižu sa svih strana.

Ubojiti mišići

Za njezinu savršenu liniju i ubojite trbušne mišiće zaslužno je redovito vježbanje, i to kombinacija borilačkih vještina, treninga snage i izdržljivosti, joge…

- Svako jutro trčim po pola sata, a nakon toga se bacam na pet jednostavnih, a vrlo efikasnih vježbi - govori. Radi pet serija po 50 ponavljanja, s tim što između svake pauzira 2 do 3 minute.

Za tricepse radi propadanja, tako što šake stavi na rub stabilne stolice i onda tijelo spušta gotovo do poda. Stolicu koristi i kao zamjenu za steper u teretanama, ali i kao odličan rekvizit za trbušnjake - sjedne na rub, šakama je uhvati sa strane i onda diže noge savijene pod kutom od 90 stupnjeva, pa ih pušta ispružene ka podu.

Uz pomoć namještaja radi i sklekove, tako što šake drži na slobodnim krajevima stolice, potpuno ravno tijelo privlači sjedalom dijelu, a onda se odupire. I, za kraj, jedno stopalo je na stolici, a drugo malo udaljeno na podu. Tijelo povlači unazad da bi ispružila nogu koja je na stolici i u savijenom položaju dodirnula prste na nozi, a onda ispruži koljeno, potpuno ispravljajući tijelo držeći šake na struku.

Također tu je i klasično trčanje na traci koje troši najviše kalorija. Halle s osobnim trenerom vježba čak pet puta na tjedan.

Savjeti Halle Berry:

  • Vježbajte s girjom
  • Kolagen u kavi kontrolira apetit i pomaže koži da sjaji
  • Meditirajte deset do 30 minuta dnevno
  • Prije i poslije vježbanja razgibajte se jogom
Linker
23. travanj 2024 03:19