Sudionici svih dobi priključili su se treningu
Aktivna Hrvatska

Zadrani odradili Body Empathy trening, na redu je Osijek

Ova je tehnika osmišljena za žene, a obuhvaća tri neraskidiva segmenta ljudskog bića: emocije, tijelo i um s ciljem oslobađanja našeg najvećeg potencijala

Poruka o većoj brizi za vlastito zdravlje te što više redovne tjelesne aktivnosti putuje Hrvatskom. Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska u Falkensteiner resortu Punta Skala, unatoč nevremenu koje je neposredno pred trening poharalo Petrčane, predstavio je jedinstvenu dvosatnu radionicu i trening Body Empathy Ane Kuhanec Brašnović i Jane Kramar.

Body Empathy tehniku Ana je osmislila za žene, a obuhvaća tri neraskidiva segmenta ljudskog bića: emocije, tijelo i um s ciljem oslobađanja našeg najvećeg potencijala.

Povezivanje sa samim sobom

''Trening u Petrčanima itekako je poruka da što više, unatoč izazovima koje današnje vrijeme donosi, brinemo o vlastitom zdravlju. Body Empathy vas uči ono što smo trebali naučiti u školama. Uči vas kako ostvariti ono najbitnije u životu, a to je ravnoteža u autentičnim emocijama, zdravom protočnom tijelu, zadovoljnom i motivirajućem umu te vas uči kako se duboko povezivati sa samim sobom, a onda i ljudima oko nas.“- istaknula je Ana Kuhanec Brašnović koja u Aktivnoj Hrvatskoj sudjeluje posljednje tri godine.

Idući trening Aktivne Hrvatske održat će se u Osijeku 22. kolovoza pod vodstvom tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba. Za taj kao i ostale treninge možete se prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr

Linker
25. travanj 2024 09:20