Sada više ništa ne može stati na put vama i vremenu koje želite posvetiti svojoj zdravoj navici.
Nova generacija fitnessa - eTrainer

Vježbajte kod kuće što želite i s trenerom kojim želite! Zvuči dobro?

25. kolovoz 2017.
Htjeli mi to priznati ili ne, većina nas se prije ili kasnije našla u sličnoj situaciji - posve bez kondicije i s ružnim 'jastučićima' na mjestima na kojima se najviše vide.

Isprobajte eTrainer već danas bez ikakvih obveza, budući da je prvi trening u potpunosti besplatan! Iskusite slobodu treniranja bilo kada i bilo gdje uz profesionalno vodstvo svojeg omiljenog osobnog trenera!

www.etrainer.tv


U nastojanju da se što prije izvučemo iz te nevolje krećemo s prvom stvari koja nam pada na pamet - nekom od dijeta koju nam je netko preporučio ili koju smo pronašli na Internetu. Što intenzivnija, teža i nezdravija, to bolja, jer glavno je da jamči brze rezultate!

 

I kako to obično biva, nakon nekoliko tjedana marljivog odricanja i borbe s frustracijom i depresijom uzrokovanom psihofizičkim posljedicama takvog režima prehrane, iz prve ruke saznajemo što je to "jo-jo efekt", odnosno vraćanje na istu tjelesnu masu koju smo imali prije početka dijete (i to u najboljem slučaju, jer se u pravilu završi s još nekoliko kilograma viška).

 

Iz tog pokušaja ipak izvlačimo pouku da je naše tijelo stvoreno za kretanje i fizičku aktivnost i da bez toga ne može izgledati vitko i privlačno te biti zdravo.

 

"Plan B"

Odlučujemo se za vježbanje i tu kreće čitav niz novih problema. Prvo trebamo pronaći odgovarajući fitness centar ili teretanu koja nam je usput na putu prema poslu ili kući. Pa onda izabrati termin kojeg najbolje možemo uklopiti u svoj raspored.

Nakon toga trebamo kupiti odgovarajuću opremu (koja bi trebala zadovoljavati određene estetske standarde) te se uskladiti s osobnim trenerom koji možda ne može baš svaki puta biti u dvorani u terminu koji nama odgovara.

Povrh svega, ako smo sramežljivi, trebamo pobijediti svoj strah i nelagodu od pokazivanja svojeg nesavršenog tijela pred drugim vježbačima u dvorani i (užas!) pod tušem nakon vježbanja!

 

Zar ne bi bilo odlično kada bi sve to mogli napraviti u privatnosti našeg doma, u kojem se osjećamo opušteno i sigurno? Bilo bi, a što je najbolje - moguće je već danas!

 

Upoznajmo eTrainer

eTrainer je sustav za vježbanje putem Interneta koji vam omogućava baš to - da u vlastitom domu i u vrijeme koje vama u danom trenutku najbolje odgovara vježbate uz podršku svojeg omiljenog osobnog trenera koji s vama komunicira uz pomoć internetskog video poziva.

Sve što vam je potrebno je osnovna odjeća i obuća za vježbanje, računalo s kamerom (koja je u pravilu već ugrađena u novijim prijenosnim računalima), nešto slobodnog prostora u sobi te pristup Internetu. Sljedeći korak je da putem eTrainer servisa uspostavite video vezu sa svojim osobnim trenerom i - možete početi - bez obzira na to nalazite li se kod kuće, u apartmanu na odmoru ili pak u hotelskoj sobi za vrijeme službenog puta.

Bilo kada i bilo gdje, bez gubitka vremena koje je potrebno za dolazak u dvoranu ili fitness centar i povratak kući.

eTrainer osigurava potpunu privatnost. Svaki korisnik, bilo da se radilo o vježbi "jedan-na-jedan" s trenerom ili o vježbanju u manjoj grupi (do 8 korisnika) komunicira samo sa svojim trenerom, bez kontakta s ostalim vježbačima.

Takva grupna opcija je iznimno podesna za tvrtke koje svojim zaposlenicima žele osigurati bolje uvjete rada i života kroz organiziranu fizičku aktivnost.

Isprobajte eTrainer već danas bez ikakvih obveza, budući da je prvi trening u potpunosti besplatan! Iskusite slobodu treniranja bilo kada i bilo gdje uz profesionalno vodstvo svojeg omiljenog osobnog trenera!

www.etrainer.tv

Teme
Linker
19. prosinac 2020 00:58