Polaznicima nude mobilnu svlačionicu u obliku kombi vozila kompletno preuređenog za sve potrebe trkača.
 Foto: Istock
Uključite se

U Zagrebu započinje najoriginalnija škola trčanja - 42.2 Running Academy

Zamislite da dolazite na trening koji je po klasičnom planu i programu; od samog zagrijavanja, dinamike, snage, tehnike trčanja... te dolazite do samog trčanja.

Trčanje kao sport predivna je aktivnost koja privlači sve više populacije k sebi. Neki stasaju u maratonce, neki i više od toga… Ipak, velika je većina zadovoljna s udaljenostima koje ih čine sretnima, zdravima te kroz trčanje dobivaju svoj ispušni ventil od svakodnevnog stresa i ubrzanog načina života. Ipak, s vremenom trčanju počinje nešto faliti te bi dobro došlo malo promjene od klasičnog pravocrtnog gibanja.

Bezbroj mogućnosti

Upravo zato, ekipa iz 42.2 Runnung Store-a, došla je na ideju osnivanja škole trčanja pod nazivom 42.2 Running Academy. Zamislite da dolazite na trening koji je po klasičnom planu i programu; od samog zagrijavanja, dinamike, snage, tehnike trčanja... te dolazite do samog trčanja. Trčite jedan, dva ili pet kilometara, kada odjednom dolazite do lokacije na kojoj je nešto što nije trčanje, a u sklopu je treninga. Imate zadatak okušati se u drugoj sportskoj aktivnosti… i naravno - nenajavljeno. Zamislite samo koliko ima opcija.

Sama priča osnivača škole, predstavljena simbolično u blizini savskog nasipa, zasnovana je na ideji da ljudima ponude više od trčanja. Bezbroj mogućnosti koje povezuje aktivnost koju svi volimo - trčanje.

Posebnost 42.2 škole trčanja je još i po tome što je to prva škola trčanja u Hrvatskoj koja je svoj prostor za presvlačenje stavila odmah uz stazu gdje se održava trening.

Sve što vam treba za trčanje

Polaznicima nude mobilnu svlačionicu u obliku kombi vozila kompletno preuređenog za sve potrebe trkača. U vozilu se nalaze klupice za sjedenje, vješalice za stvari, prijenosni hladnjaci za hidrataciju, voda, prva pomoć te vrhunska tehnička oprema s direktnim online sustavom. Prostor za presvlačenje opremljen je dodatnim klimatizacijskim sustavom koji će pomoći kod velikih vrućina za vrijeme ljetnih treninga. Uz sami kombi, dolazi i PopUp paviljon koji se jednako kao i kombi koristi za svlačionicu.

Po završetku svakog treninga polaznicima se poklanjaju proizvodi sponzora akademije kroz tombolu. Po uzoru na F1 team-ove imamo sve na jednom mjestu uz samu lokaciju događanja… Od vozila, opreme, team-a kineziologa koji su na raspolaganju svim polaznicima do jedinstvenog programa treninga…

Dakle, sve na jednom mjestu uz samu lokaciju događanja. Od vozila, opreme, team-a kineziologa koji su na raspolaganju svim polaznicima do jedinstvenog programa treninga. Za sve informacije o početku i trajanju škole trčanja, posjetite web stranicu www.422.hr

Linker
23. travanj 2024 04:00