Nema izgovora, to doista i ti možeš ;)
 Foto: iStock
Vježbaj s nama

U top formi za samo 60 sekundi! Veliki ljetni video specijal

10. srpanj 2017.
Pratite Instagram i Facebook profile portala Živim.hr jer svake večeri iduća dva mjeseca naša trenerica Danijela Masnjak samo za vas opet priprema niz jednostavnih, ali učinkovitih vježbi za super liniju i formu. Ovaj put selimo se na otvoreno.

Mislili ste da smo uzeli ljetnu pauzu. A ne! S vježbanjem nastavljamo, a ovaj put vas vodimo u prirodu. Svjež zrak, daleko od punih teretana, cvrkut ptičica, a za one malo sretnije i šum mora... Pa tko ne bi volio vježbanje na otvorenom?! Naša trenerica Danijela Masnjak ga obožava.

Istraživanja su pokazala da oni koji vježbaju vani imaju višu energetsku vrijednost, smanjenu napetost, ljutnju i stres nego oni koji vježbaju u zatvorenom.

I svi znamo kako se tjelovježba povezuje s nizom blagodati kao što su bolje mentalne sposobnosti, smanjenje bolova u koštano-zglobnim strukturama, povećanje kvalitete života uslijed boljeg fizičkog i psihičkog stanja, povećanje samopouzdanja zbog boljeg izgleda...

Nema odustajanja

Ako je hodanje od i do auta, tramvajske stanice ili do dućana vaše jedino kvalitetno vrijeme provedeno na otvorenom, tada je vrijeme da se stvari promijene.

Kako biste i vi, dragi naši, živjeli kvalitetnije i sretnije kroz našu Instagram i Facebook kampanju U TOP FORMI ZA SAMO 60 SEKUNDI koja obuhvaća 60 videa različitih tematika s ciljanim vježbama, pomoći ćemo vam ostvariti taj cilj.

Naša Danijela je i ovaj put pripremila za svakog ponešto. Osim što ćete pronaći niz videa s uvijek aktualnim temama - mršavljenje i zatezanja kritičnih zona, donosimo i vježbe na stepenicama, klupici i uz pomoć zida. I što je odlično - radi vam cijelo tijelo.

Trebat će vam i pokoji rekvizit poput lopte i kamena.

Aqua aerobic

Ako ste na godišnjem, to ne znači da morate preskočiti vježbanje. Donosimo niz vježbi, koje možete raditi u vodi, poput aqua aerobica ili pored nje. Osim što su super zabavne, također vam oblikuju tijelo.

Uključi se

U svakom slučaju, pratite nas narednih 60 dana na Instagramu i Facebooku portala Živim i vježbajte s našom trenericom Danijelom Masnjak!

Danijela Masnjak završila je program licenciranja za Pilates instruktora pri Udruzi verificiranih Pilates instruktora Hrvatske po programu Pilates Method Alliancea. Nakon završenog magisterija iz ekonomije, otvara vlastiti studio - Powerhouse te završava Fitness učilište sa smjerom Pilates instruktora. Trenutno pohađa program edukacije s usmjerenjem za prenatalnu yogu na kalifornijskom Yoga Education Institutu, koji je član Yoga Alliancea i američki program licenciranja Niel Asher Technique.

Ako nam se pridružite u vježbanju ne možemo garantirati da se nećete oznojiti (jer hoćete, vjerujte, provjerili smo i sami), no možemo garantirati da ćete se zabaviti, da ćete osjetiti mišiće na koje ste možda već zaboravili da postoje i da ćete se sigurno osjećati bolje!

I ne zaboravite, biti u formi nije destinacija, to je životni stil na kojemu će vam vaše tijelo biti jako zahvalno!

Prvo izdanje specijala Fit u samo 60 sekundi možete pogledati ovdje!

Teme
Linker
01. kolovoz 2022 07:23