Fit u samo 60 sekundi!

Tko je mislio da su čučnjevi dosadni?

Naša trenerica Danijela Masnjak pripremila je niz jednostavnih, ali učinkovitih vježbi koje će vas vratiti u formu i osloboditi boli, a što je najbolje - možete ih izvoditi bilo gdje i bilo kad! Zašto? Jer je besplatno, jer je zabavno, jer nam svima treba malo gibanja i zato što i ti to možeš!

Kako biste i vi, dragi naši, živjeli kvalitetnije i sretnije kroz našu Instagram i Facebook kampanju U TOP FORMI ZA SAMO 60 SEKUNDI koja obuhvaća 60 videa različitih tematika s ciljanim vježbama, pomoći ćemo vam ostvariti taj cilj.

Danijela Masnjak završila je program licenciranja za Pilates instruktora pri Udruzi verificiranih Pilates instruktora Hrvatske po programu Pilates Method Alliancea. Nakon završenog magisterija iz ekonomije, otvara vlastiti studio - Powerhouse te završava Fitness učilište sa smjerom Pilates instruktora. Trenutno pohađa program edukacije sa usmjerenjem za prenatalnu yogu na kalifornijskom Yoga Education Institutu, koji je član Yoga Alliancea i američki program licenciranja Niel Asher Technique.

Ako nam se pridružite u vježbanju ne možemo garantirati da se nećete oznojiti (jer hoćete, vjerujte, provjerili smo i sami), no možemo garantirati da ćete se zabaviti, da ćete osjetiti mišiće na koje ste možda već zaboravili da postoje i da ćete se sigurno osjećati bolje!

I ne zaboravite, biti u formi nije destinacija, to je životni stil na kojemu će vam vaše tijelo biti jako zahvalno!

Pratite nas na Facebooku i Instagramu!

Linker
23. rujan 2023 15:15