Solarna joga

Tvrdi se da primjenom i svakodnevnim vježbanjem solarne joge, nestaju sva fizička i psihička oboljenja u roku od nekoliko mjeseci.

U 19. stoljeću Britanci su u Indiji otkrili jogije koji su, navodno, imali više stotina godina. Nakon toga su s velikim interesom počeli istraživati fenomen fantastično starih i vitalnih ljudi. Ti stari ljudi-jogiji poznavali su jednu od najčuvanijih tajni svih vremena - solarnu jogu - odnosno način ili tehniku uz pomoć koje se izravnim upijanjem energije sunca može pomladiti fizičko tijelo. Ljude koji su ovladali moćima manipulacije sunčevom energijom nazivaju "oni koji se hrane božjom manom".

Najpoznatiji solarni jogiji 19. i 20. stoljeća su Swami Visudananda, Prahlad Djani, lutajući svetac Sun-jogi Umasankara te Hira Ratan Manek, također lutajući svetac Sun-jogi koji nesebično prenosi današnjim ljudima ovo prastaro znanje. Manek je ujedno gotovo 2 godine sudjelovao u opsežnim eksperimentima i istraživanjima koje je provela NASA, američka agencija za svemirska istraživanja. Takvom se temeljitom i dugoročnom ispitivanju prije Maneka nije podvrgnuo niti jedan drugi čovjek.

Zaključak znanstvenika NASA-e je bio da se radi o fenomenu, budući da su sva istraživanja pokazala stvarne vrijednosti solarne joge, a neke tehnike su uklopljene i u program za obuku astronauta.

Nekoliko je znanstvenika osobno isprobalo solarnu jogu te su bili fascinirani načinom i brzinom kojom su potaknuli svoje paranormalne sposobnosti. Tvrde da su one kod svakog čovjeka latentne te da ih je teško pobuditi. Zbog toga mnogi odustaju, budući da većina tehnika zahtijeva svakodnevni dugogodišnji rad. No ne i solarna joga! Ona brzo budi uspavane sposobnosti čovjeka, kao i njegovo zdravlje.

Tvrdi se da primjenom i svakodnevnim vježbanjem solarne joge nestaju sva fizička i psihička oboljenja u roku od nekoliko mjeseci. Energija sunca i njen dugin spektar boja odgovaraju boji organa u ljudskoj bioplazmi - auri. Iscjeljivanje bojom poznata je holistička metoda i primjenjuje se diljem svijeta, uključujući i u Hrvatskoj..

Tečaj solarne joge je kratak i lako savladiv. Ne traži nikakve fizičke napore, niti zahtijeva fizičke vježbe posebnog karaktera. Sve što je potrebno jesu želja i volja. Solarna joga se može naučiti i prakticirati i bez vodstva nekog iskusnog trenera, gurua ili praktikanta. Za sada ne postoje pisana djela o toj u tajnosti dugo čuvanoj tehnici.

Linker
27. travanj 2024 06:02