Neka ova nova godina počne zdravom odlukom, što kažete!?
 Snimila: Neja Markičević/Hanza Media
Vježbamo svaki dan - spremni!?

Pridružite nam se i jogom ispunite duh i tijelo pozitivnom energijom!

Nakon veselja, slavlja, uživanja u finoj hrani i druženju, napravite još nešto dobro za sebe. Napunite baterije, detoksicirajte se i započnete novu godinu onako kako želite!

Kako vam još jedna dobra novogodišnja odluka ne bi prošla neostvareno, u suradnji s našim stalnim suradnicima - Divine Energy Parkom, pripremili smo za vas 31 dan joga vježbi kako bismo vam pomogli da novu godinu započnete s elanom i energijom.

Općepoznato je da je joga odličan način da se oslobodite stresa i napetosti, povećate nivo energije, riješite se viška blagdanskih kilograma, oblikujete tijelo i ostvarite željenu liniju, no i da se detoksicirate, poboljšate zdravlje i podignete raspoloženje.

Najbolje od svega je što ne morati ići van svog doma i ne oduzima puno vremena.

Sva videa koja smo vam pripremili možete pogledati iz topline i ugodnosti svog doma i vježbati kada vama najbolje odgovara. Vježbe su jednostavne i neće vam oduzeti puno vremena, a namijenjene su svima (bilo da ste početnik ili napredni praktikant).

Jogu možete prakticirati ujutro i/ili navečer

Kada se joga prakticira ujutro, razbuđuje tijelo i um, uklanja ukočenost mišića i zglobova te pomaže u detoksikaciji tijela.

Kada se, pak, prakticira navečer, oslobađa od stresa i napetosti, vraća balans duha i tijela, opušta, umiruje um i relaksira te će vam pomoći da brže zaspite i bolje spavate.

Što vam je sve potrebno?

Sve što vam treba za uspješno vježbanje je joga prostirka, jastuk, (po potrebi-joga blok), malo prostora toliko da možete raširiti ruke i dobra volja!

Kroz joga vježbe i sekvence vas vodi Hana Dervović, učiteljica Divine Hatha Joge, koja vas poziva:

"U slučaju da vam treba podrška ili stručno vodstvo, tu sam za vas! Možete me pratiti na Instagramu ili se priključite satovima Divine Hatha joge u Divine Energy Parku, ili pratiti naš službeni Instagram profil. Unaprijed se veselim što ćemo se družiti!"

Pridružite nam se narednih 31 dan i s joga vježbama ispunite duh i tijelo pozitivnom energijom!

Video vježbe joge svakodnevno ćemo kroz mjesec siječanj objavljivati na dobro vam poznatoj Facebook stranici portala Živim.hr, a objašnjanja uz svaki pojedini video, pratite na našem portalu.

Snimila: Neja Markičević/Hanza Media
Oduvijek ste željeli naučiti napraviti špagu, ali je ostalo samo na tome? Hana će vam otkriti kako da ostvarite tu želju.

Joga vježbe osmislili su i pripremili: Divine Energy Park, Hana Dervović učiteljica joge

Linker
25. travanj 2024 01:56