Otkako je otkrila trčanje, lijepa Iva ovom aktivnošću započinje gotovo svaki dan.
 Snimio: Bojan Zibar
Nije zbog obaveza, već zbog ljubavi

Otkrili smo gdje to stalno trči Iva Šarić Leko...

Trebate motivacija kako biste vlastito tijelo doveli u formu u kakvoj je bilo nekad? Zašto vam na tom putu ne bi pomogli zaljubljenica u trčanje Iva Šarić Leko i 42.2 Running Store?

Ljeto, mnogima najdraže godišnje doba, koje će se prema najavama pamtiti po iznimnim vrućinama, već kuca na vrata. A s time i naša želja da budemo fit i u dobroj formi pred godišnje odmore koje svi željno čekamo.

Njena zdrava navika

Otkako je 42.2 Running Store u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici otvorio svoja vrata, postao je omiljeni saveznik u misiji da što prije uskočimo u najdraži kupaći kostim i budemo zadovoljni svojim izgledom. Navraćaju ovdje rekreativni, ali i profesionalni trkači, kao i svi drugi ljubitelji ove aktivnosti, koja dokazano najbolje oblikuje naša tijela. Među njima i prekrasnu Ivu Šarić Leko, veliku zaljubljenicu u ovu sportsku aktivnost, kojom započinje gotovo svaki dan. Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica zna kako su zdrav način života i ova nezaobilazna tjelesna aktivnost idealan i neophodan spoj za održavanje tijela u fit formi, na kojoj bi joj pozavidjele i vrhunske sportašice.

Iva je velika obožavateljica trčanja, stoga ne čudi kako joj je upravo 42.2 Running Store baza u kojoj se opskrbljuje najboljom sportskom opremom.

Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica otkriva kako u trčanju leži tajna njezina dobrog izgleda. [Snimio: Bojan Zibar]


Baš sve što ti treba

Uz ponudu vrhunskih sportskih brendova kao što su Adidas, Asics, Saucony, New Balance, Mizuno, Brooks i brojni drugi, 42.2 Running store ponosi se i svojim educiranim osobljem, koje svakom posjetitelju pomaže u određivanju stanja forme, stručno ih savjetuje i preporučuje opremu koja će im najbolje odgovarati za trčanje.

Uz to, dućan nudi inovativne programe - yogu za trkače koja će pomoći u sprječavanju i saniranju ozljeda posebnim vježbama, opremljen je trakom za trčanje te svlačionicom s tušem koja će mnoge potaknuti da nakon dnevne doze trčanja požure u svoj omiljeni dućan kako bi se osvježili.

42.2 Running Store znakovitim se imenom poziva na duljinu najvećeg trkaćeg izazova i samim time ističe motivaciju za postizanjem cilja. Iva Šarić Leko pokazala je kako je i više nego spremna za cjelodnevna uživanja na najdražoj plaži, a ni drugima za isto ne treba mnogo - uz malo volje i vremena te omiljeni sportski dućan u Frankopanskoj 2a, brzo ćete zasjati u vrhunskoj fit formi.

Topla preporuka, ne zalijećite se u kupnji tenisica prije nego posjetite 42.2 Running Store gdje po vašem stopalu mogu točno vidjeti kakve vam tenisice trebaju. [Snimio: Bojan Zibar]


Linker
17. travanj 2024 14:12