Priključite nam se!
 Foto: ratko mavar
OSTAJEM DOMA I PLEŠEM

Online plesni trening koji će vas razgibati i rasplesati - treba vam samo stolica i dobra glazba

Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksepila i otkriti jedan novi svijet u sebi

Angels Body and Emotions studio poziva vas da pratite njihove besplatne video treninge i barem na pola sata iskopčate u um, spustite se u tijelo i uživate u svojoj ženskoj energije.

Angelsice video trening izbacuju na svom Youtube kanalu i to utorkom i petkom. Utorkom je na rasporedu Chairdance, plesni trening koji će vas razgibati i rasplesati, a za koji vam je dovoljna samo stolica i dobra muzika.

Petkom je pak na rasporedu Feminine flow - workout koji kombinira kružne plesne vježbe i yogu, fokusirajući se na izvođenje vježbi polako, uz muziku, i bez ogledala. Oba treninga razvijaju fleksibilnost, mobilnost i ono najvažnije - stvaraju dobar osjećaj uz dopuštanje protoka emocija.

Link na playlistu s treninzima pronađite OVDJE, a prije vježbanja pogledajte uvodni video.


Feminine Workout

Feminine je savršeni spoj tehnika disanja, meditacije, asana i plesnih senzualnih pokreta. Omogućuje ženi prisutnost u sadašnjem trenutku, duhovno buđenje kroz tijelo, svjesnost o tijelu te upoznavanje s vlastitom ranjivošću, senzualnošću, seksualnosti i ženstvenosti.

Je li to fitness? I da i ne. Fitness industrija danas je usmjerena na gubitak kilograma, izgrađivanje opakih fitness tijela i općenito je najčešće više usmjerena na mušku energiju, linearno kretanje i “pumpanje”. Feminine workout usmjeren je na uživanje u samom pokretu, plesu i poštivanju ženskog bića. Program je usmjeren na to kako se žena OSJEĆA a ne kako IZGLEDA.

Foto: ratko mavar


Chairdance

Radionica s fokusom na plesno izvođenje elemenata na stolici koja uključuje tijelo i emotivni doživljaj. Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksepila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima.

Online Chairdance je za tebe: Ako se želiš baviti fizičkom aktivnošću, a klasični treninzi snage te ne motiviraju… Ako voliš plesati, ali nisi još pronašla „svoju“ vrstu plesa Ako misliš da ne znaš plesati. Ako ti treba odmak od svakodnevice i meditacija pokretom koja će te osloboditi stresa. Ako jednostavno želiš probati nešto novo. Ako želiš osjetiti slobodu duha i tijela, osvijestiti i ojačati ženstvenost, senzualnost ili seksepil. Ako želiš razbuditi svoje emocije i osjetiti pravu suštinu ženske snage.

Treninzi su zasad dostupni svim ženama besplatno. Pretplatite se na kanal kako bi vam stizale obavijesti o novim treninzima.

Također, Angelsice svake srijede šalju tekstove Ivke Armande Todorović namijenjene samo pretplatnicama na njihov newsletter. U newsletterima obrađuju teme preosjetljivosti, plesa, ženske energije i trenutno, naravno, sve vezano uz hendlanje izolacije, straha i anksioznosti u ovim čudnim vremenima. Na newsletter se možete prijaviti OVDJE.



Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma


Linker
20. travanj 2024 03:37