FOTOGRAFIJE:
nema stajanja

Novi ciklus besplatnih programa vježbanja - prijavite se

Građani mogu odabrati kardio ili kružni program vježbanja u odabranim fitnes centrima uz stručno vodstvo kineziologa

Na radost svih koji naredne jeseni i zime žele biti aktivni, produžene su prijave za novi ciklus besplatnih programa vježbanja projekta „Getfit4free“ koji se provodi u suradnji Grada Zagreba i Kineziološkog fakulteta. Projekt je namijenjen građanima Grada Zagreba, radno aktivnoj populaciji u dobi između 35 i 65 godina koja nema razvijenu naviku sustavnog i kontinuiranog tjelesnog vježbanja te imaju prekomjernu tjelesnu masu.

Građani mogu odabrati kardio ili kružni program vježbanja u odabranim fitnes centrima uz stručno vodstvo kineziologa. Fitnes centri u kojima će se provoditi programi su Play fitnes centar, Dvorana fitness club i XXL fitnes centar.

Sudionici projekta dobit će informacije o ispravnom provođenju treninga, praćenju individualnih smjernica tijekom vježbanja i savjete stručnjaka o brojnim ostalim faktorima neizostavnim za prevenciju brojnih bolesti i očuvanje zdravlja. Prije samog početka te tijekom trajanja projekta provodit će se testiranje funkcionalnih i motoričkih sposobnosti sudionika te će se po završetku ciklusa treninga izraditi izvješće o postignutom napretku i individualne preporuke za nastavak aktivnosti.

Više informacija o samim prijavama i dostupnim programima te lokacijama vježbanja možete pronaći na službenoj web stranici projekta: www.getfit4free.eu. Prijave za sudjelovanje su otvorene do 28. rujna 2021. godine, a programi vježbanja trajat će do lipnja 2022. godine.

Linker
19. travanj 2024 20:56