Fit u samo 60 sekundi - ljeto

Možda je isti rekvizit, ali su nove vježbe!

Naša trenerica Danijela Masnjak ne odmara ni preko ljeta. Za vas je još jednom pripremila niz jednostavnih, ali učinkovitih vježbi za super liniju i formu. Ovaj put smo se preselili na otvoreno. Nema izgovora, to doista i ti možeš.

Pratite Instagram i Facebook profile portala Živim.hr i budite FIT U SAMO 60 SEKUNDI. Donosimo čak 60 videa s uvijek aktualnim temama - mršavljenje i zatezanja kritičnih zona, donosimo i vježbe na stepenicama, klupici i uz pomoć zida.

Bit će tu i badmintona i frizbija. Ma svega! I što je odlično - radi vam cijelo tijelo.

Cijeli program vježbanja pogledaj ovdje!


Danijela Masnjak završila je program licenciranja za Pilates instruktora pri Udruzi verificiranih Pilates instruktora Hrvatske po programu Pilates Method Alliancea. Nakon završenog magisterija iz ekonomije, otvara vlastiti studio - Powerhouse te završava Fitness učilište sa smjerom Pilates instruktora. Trenutno pohađa program edukacije sa usmjerenjem za prenatalnu yogu na kalifornijskom Yoga Education Institutu, koji je član Yoga Alliancea i američki program licenciranja Niel Asher Technique.

Ako nam se pridružite u vježbanju ne možemo garantirati da se nećete oznojiti (jer hoćete, vjerujte, provjerili smo i sami), no možemo garantirati da ćete se zabaviti, da ćete osjetiti mišiće na koje ste možda već zaboravili da postoje i da ćete se sigurno osjećati bolje!

I ne zaboravite, biti u formi nije destinacija, to je životni stil na kojemu će vam vaše tijelo biti jako zahvalno!

Pratite nas na Facebooku i Instagramu!

Linker
16. travanj 2024 03:29