Kako sve bolje upoznajemo Danielu, potpuno nam je jasno da je i Tia razlog zbog kojega je toliko posebna...
 Foto: TinyBizz photography
Mali veliki ljudi

Kakva majka, takva kći! I neka tako ostane...

Naša Daniela ovoga puta ne piše o vježbanju, ne piše ni o prehrani, a ni o svojim poznanicima i prijateljima. Ovu mini kolumnu praćenu videom posvetila je posebnoj osobi u svom životu - svojoj kćeri!

Mnogo je roditelja koji će se složiti kako je njihov život postao bolji, veseliji, jednostavno bogatiji otkako je u njega došlo dijete. I naša Danijela je među njima. Stoga ovu kolumnu nije posvetila ni vježbanju, ni prehrani, a ni poznanicima i prijateljima, već posebnoj osobi u svom životu - svojoj kćeri!

Inspirirana djevojčicom koja je postala njezin centar svijeta, a nikada joj, kako sama kaže, nije bila ni teret ni smetnja - Daniela uživa svaku sekundu provodeći s Tiom. I to ne poput nekih majki u zadimljenim kafićima, već tamo gdje se obje osjećaju kao doma...

No, da ne bismo previše prepričavali misli ove naše mišićave mame, sami pročitajte i pogledajte o kakvoj je ljubavi riječ. Ako nas pitate, zaista posebnoj...


Zajednička ljubav prema sportu i zajednički treninzi naša su snažna veza.

Trudim se biti joj uzor, prijateljica i suputnik na životnom putu, a za uzvrat ona je moja snaga, moja inspiracija i moja fontana mladosti.

Užasno me strah trenutka kada će odrasti i kada joj više neću biti potrebna... kada me više neće pitati da joj "povučem tajice" i ispravim zadaću.

Iskreno, često poželim da zauvijek bude moja mala Tia, a znam da vrijeme tako brzo prolazi...

Tia nikada nije bila smetnja, zbog nje se ničega nisam morala odreći. Ona je uvijek moj partner, moj mali smiješni čovjek pun razumijevanja, podrške i odličnog smisla za humor.

Nisam sigurna odakle crpi toliki razum, staloženost i suosjećanje prema svim živim bićima. Vjerovatno je istina da su djeca veći ljudi od nas odraslih...

VIDEO by TinyBizz Photography

Glavne uloge: Tia i Daniela

Sporedna uloga: mačak Osam

Kameru cijelo vrijeme držala: Martina

Hvala plesnoj skupini Flame na korištenju njihove dvorane i što nas vode na lijepa putovanja. Hvala i Proteini.si na ukazanom povjerenju.

Pratiti nas možete na Fejsu i Instagramu :)

Vaša Daniela

Linker
16. travanj 2024 13:21