Program Danijele Pupovac možete pratiti u toplini svog doma, ili, pak, na dvije zagrebačke adrese.
Dosta je razmišljanja, vrijeme je za djela!

Jeste li čuli za Fat Killer, program koji skida kilograme u svega 25 minuta?

10. siječanj 2018.
Osobna fitness trenerica Danijela Pupovac i ove je godine pripremila svoj dobro poznati online program vježbanja...

Početak nove godine često shvaćamo kao priliku za unaprjeđivanje svog života i to upravo kroz svakodnevne navike. Zbog toga je siječanj poznat po dugačkim redovima pred teretanama s velikim brojem ljudi koji su svoje novogodišnje odluke odlučili pretočiti u stvarnost i krenuti u akciju. No početni entuzijazam ubrzo se pretvara u razočaranje kad vidimo da je gomila s kojom smo krenuli vježbati kroz nekoliko tjedana spala na samo nekolicinu odlučnih.

Ako želite izbjeći gužve na spravama teretane, ali i ranije spomenuti scenarij gubljenja prijeko potrebne motivacije, možda je upravo online program vježbanja prava stvar za vas! Osobna fitness trenerica s dugogodišnjim iskustvom, Danijela Pupovac, i ove godine priprema svoj dobro poznat online program vježbanja pod nazivom Fat Killer koji osim vježbi prilagođenih vašoj kondiciji nudi i kontinuirano praćenje vašeg napretka.

Jednom kad vidite svoje rezultate, vidjet ćete i učinkovitost svih vježbi, a postignuta promjena motivirat će vas za nastavak cijelog programa.

Što kažete na ovako nešto?

Program u trajanju od osam tjedana sastavljen je od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu, a idealan za sve s nedostatkom slobodnog vremena te vam za vježbanje nisu potrebni dodatni rekviziti. Dnevni treninzi traju 20 do 25 minuta i sastoje se od kombinacije HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga koji su poznati da podižu razinu hormona koji pospješuju lipolizu - proces sagorijevanja masti.

Dodatna vrijednost koju ovaj program nudi jest prilagodba vaše prehrane za koju trenerica, i sama ljubiteljica dobre hrane, kaže kako će svi polaznici biti sitiji nego ikad i, unatoč treninzima, imat će više energije zbog čega će se osjećati sjajno.

Ako do sad niste imali prigodu upoznati Danijelu, ne znate što ste propustili...

Online program Fat killer s početkom kreće sredinom siječnja, a održavat će se u čak tri navrata do početka ljeta, što će biti idealna priprema za sezonu nošenja kupaćih kostima. Za one kojima je ipak draži tradicionalan način vježbanja u dvorani, Danijela je pripremila Fat killer program uživo i to na lokacijama Olimp Fitness centara (Zadarska ul. 80, Zagreb) i Vita fitness & SPA (Riječka ulica 10, Zagreb). Dostupnost mjesta na programima možete provjeriti na Instagramu @fit.anansi te Facebooku Fit Anansi - Fat Killer.

Glavna odlika programa je personaliziran pristup svakom polazniku, a zahvaljujući radu u malim grupama trening je sličan onom s privatnim trenerom, ali po znatno pristupačnijoj cijeni.

Više informacija o ovim programima koji će vas vratiti u formu i ostvariti vaše dugo iščekivane želje o lijepom izgledu možete pronaći i na službenoj internetskoj stranici www.fitanansi.com

Što kažete? Krećemooo!

Teme
Linker
31. srpanj 2022 01:47