Neka vam ova baka bude inspiracija
 Instagram
nikad nije kasno

Ima 74 godine i uspjela je smršavjeti 30 kila! 'Nekoć sam pila šaku lijekova dnevno...'

Kanađanka Joan MacDonald (74) živi je dokaz da je transformacija moguća u svakom periodu života pa čak i u poznim godinama

Prije samo dvije godine ova baka je imala 90 kilograma te velikih problema s tlakom, kolesterolom i artritisom.

Zahvaljujući kćeri koja je fitness trenerica, Joan je odlučila kilogramima zauvijek reći zbogom. Počela je trenirati četiri do pet puta tjedno. Kombinirala je trening snage, kardio, jogu i vožnju biciklom. Što se tiče prehrane, jede oko pet obroka dnevno.

- Znala sam da nešto moram promijeniti. Gledala sam svoju majku koja je vodila istu bitku. Iz dana u dan je gutala razne lijekove i znala sam da ne želim da tako i moj život izgleda. A dugo je tako izgledao - govori Joan koja danas ima 60 kilograma.


FITNESS IKONA

Joan ima i Instagram profil na kojem svakodnevno objavljuje snimke treninga i motivacijske poruke kako bi i druge potaknula da promijene život na bolje. Prati je gotovo milijun ljudi.

- Bez obzira koliko je život težak, moramo ostati nepokolebljivi u svom cilju i nastaviti ići dalje. Kad sam započela, nisam ni zamislila da ću danas biti ovdje. Samo sam se željela vratiti u stanje zdravlja i prestati uzimati toliko lijekova - kaže.

Linker
16. travanj 2024 02:58