Bojana Gregorić Vejzović i Nataša Janjić Medančić

 FOTOGRAFIJE: RANKO SUVAR/CROPIX
sjajan izbor

Bojana Gregorić Vejzović (50) otkrila tajnu svoje vitke linije: Nisam ljubiteljica teretane, kalorije gubim na drugi način

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) nastupa u Plesu sa zvijezdama, a nama je otkrila kako brine o svom izgledu


Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) ovih dana ponovno nas oduševljava svojim talentom. Međutim, ovoga puta nije u pitanju gluma nego ples. Kao natjecateljica emisije Ples sa zvijezdama pokazala je svoje umijeće plesanja rumbe, quickstepa i paso doblea. Uz sve talente koje ima, zadivila nas je i svojim izgledom jer malo tko bi joj dao 50 godina. Bojana nam je priznala da najveću ulogu u tome ima genetika.

- Meni ljudi zaista ne vjeruju, ali ja do Plesa sa zvijezdama zadnje tri godine zaista nisam vježbala. Imam sreću jer sam od bake naslijedila dobru genetiku koja je kao majka četvero djece cijeli život bila vitka - iskrena je.

image
FOTOGRAFIJE: RANKO SUVAR/CROPIX

Iako ne ide u teretane, kaže, redovito se kreće.

- Vozim bicikl, odlazim na Sljeme i činim sve što mogu da izvučem svoje tinejdžere iz sobe. Tako da se svakodnevno krećem, ali ne idem u teretanu. Uz to sam i mama pa me kod kuće čeka i čišćenje i kuhanje. Vjerojatno to sve nosi neku potrošnju kalorija - govori nam.

Priznaje da nije ljubiteljica dijeta niti određenih režima prehrane. U njezino obitelji, kaže, jede se apsolutno sve.

- Od mesa, povrća, variva. Počela sam kuhati jušna jela kad sam dobila djecu jer sam željela da imaju zdravu prehranu. Nitko ne bira što će se jesti, što je skuhano, to se mora pojesti -istaknula je.

Međutim, ima svoj „tajni” napitak koji joj pomaže održati liniju.

- S obzirom na to da imam problema s blagim gastritisom pomaže mi voda s limunom. Svako jutro natašte popijem cijeđeni limun s mlakom vodom. Tek nakon toga slijede kava i doručak. Mogu reći da mi je to odličan način vraćanja balansa organizmu - rekla je.



Bivša balerina ponovno pleše

Malo je poznata informacija da se zagrebačka glumica dugo bavila baletom. Vjerojatno je to jedan od razloga zašto nas oduševljava svojim plesnim pokretima.

- Blaetom sam se bavila 10 godina, a od toga sam dvije i pol godine profesionalno plesala u Hrvatskom narodnom kazalištu. Međutim, ozljedila sam se pa sam odlučila upisati Akademiju dramsku umjetnosti - ispričala je.

Nije mislila da će više plesati nakon ozljede, ali kaže, redovito se vraćala plesu kroz razne predstave koje je igrala, sad i kroz natjecanje u Plesu sa zvijezdama.

Otkrila nam je kako sad nakon nekoliko godina opet imam naporne treninge, a priznaje da nije znala da će show biti tako iscrpljujući.

- Probe nekad traju tri sata, a nekad šest, i to svaki dan. Koreografije su dosta zahtjevne jer su to plesni koraci s kojima se ja prvi put susrećem. Moj plesni partner Goran Vogleš je jedan vrlo pedantan mentor koji ne želi da to izgleda osrednje. Svaki korak moram napraviti najbolje što mogu - kazala je.

- Teže je nego što sam mislila - zaključila je Bojana, ambasadorica projekta Korak u život, jednog od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih projekata kojim se omogućuje nastavak akademskog obrazovanja djeci bez odgovarajuće skrbi.

Linker
11. travanj 2024 17:12