Nagradu Sveučilišta primila je doktorica Portolan Pajić.
 Foto: Press
Prepoznata kvaliteta projekta

Zaklada Hrvatska kuća srca dobila posebno priznanje rektora

06. studeni 2018.
Naučiti spasiti nekom život, najljepše je i najdragocjenije znanje koje čovjek može posjedovati. Prepoznalo je to i Sveučilište u Zagrebu.

Dan Sveučilišta u Zagrebu i svečano obilježavanje početka 350. akademske godine Sveučilišta u Hrvatskom narodnom kazalištu obilježeno je dodjelom počasnih zvanja, titula, nagrada i priznanja. U sklopu prigodne svečanosti rektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Damir Boras dodijelio je posebno priznanje i Zakladi "Hrvatska kuća srca" za projekt "Oživi me".

Nagradu je primila doktorica Portolan Pajić, zamjenica pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba i članica Upravnog odbora Zaklade "Hrvatska kuća srca".

"Još ljetos smo bili iznimno sretni i ponosni na studente iz udruge StEPP, koji sudjeluju u provođenju projekta 'Oživi me', kada su primili Rektorovu nagradu za iznimno zalaganje i doprinos zajednici. Nova nagrada koju je Zaklada 'Hrvatska kuća srca' primila ovaj vikend u HNK povodom obilježavanja 350 godina Zagrebačkog Sveučilišta dodatno govori o kvaliteti projekta i njegovoj iznimnoj vrijednosti za zajednicu. Naučiti spasiti nekom život, najljepše je i najdragocjenije znanje koje čovjek može posjedovati. Ovom prilikom voljela bih zahvaliti svima koji su sudjelovali u stvaranju projekta 'Oživi me' i svima onima koji već četiri godine educiraju naše građane oživljavanju.", istaknula je Ivana Portolan Pajić, dr.med.

Teme
Linker
29. studeni 2022 07:34