Nataša Jeličić

 PRIVATNA ARHIVA
Online program

Terapeutski rad za osnaživanje žena ‘SNAGA ŽENE‘

Cjeloviti program osnaživanja žena temeljen na New Code Leadership metodologiji, a traje 10 tjedana, budući da je to idealan rok za promjenu navika, obrazaca i pokretanje promjena

Želja za promjenom, osobni razvoj, upravljanje stresom, postavljanje granica u međuljudskim odnosima, osnaživanje samopoštovanja, financijska neovisnost… samo su neke od tema online programa SNAGA ŽENE kojega od studenog organizira Partus akademija, specijalizirana za usluge edukacije, grupnih i individualnih treninga izvrsnosti, motivacijskih predavanja i organizacije konferencija za lidere.

Cjeloviti program osnaživanja žena temeljen na New Code Leadership metodologiji, koristi tehnike i alate iz područja psihologije, osobnog rasta i razvoja, psihoterapije i NLP-a. Program traje 10 tjedana, od 9.11.2022. do 18.1.2023., budući da je to idealan rok za promjenu navika, obrazaca i pokretanje promjena.

Program će voditi iskusne trenerice i terapeutkinje Mirta Fraisman Čobanov i Nataša Jeličić. Svaki susret sastojat će se od edukacijskog i praktičnog djela, s ciljem trenutačne implementacije tehnika i alata u konkretnim situacijama. U svakom susretu minimalno 30 minuta posvećeno je individualnom i grupnom mentorstvu.

image

Mirta Fraisman

PRIVATNA ARHIVA

- U proteklih 10 godina više od 1000 žena prošlo je programe osnaživanja u Partus akademiji. Potaknute iskustvima i osobnim promjenama kreirale smo program koji nudi alate za osobnu transformaciju ka ispunjenijem životu. Cilj nam je osnažiti žene i pružiti im podršku na putu promjene i postizanja punog potencijala. Veselimo se okupiti zajednicu snažnih žena koje će vlastitim primjerom pokazati majkama, sestrama, prijateljicama, kolegicama da je moguće imati ispunjen, sretan život i dobro se osjećati u svojoj koži – istaknula je Nataša Jeličić, jedna od trenerica.

Partus akademija uslugama edukacije, grupnih i individualnih treninga izvrsnosti, motivacijskih predavanja i organizacijama konferencija za lidere bavi se kontinuirano od 2010. godine. U okviru centra održano je više od 2.000 individualnih treninga, preko 890 grupnih treninga i edukacija iz područja osobnog i poslovnog rasta i razvoja, a treneri akademije održali su preko 750 otvorenih treninga i edukacija u tvrtkama. Na temelju dugogodišnjeg iskustva rada s velikim brojem klijenata i organizacija kreirana je New Code Leadership metodologija TM, koja koristi najbolje tehnike, modele i alate rada iz područja kognitivne neuroznanosti, leadershipa, psihologije, psihoterapije, coachinga i humanističko-neurolingvističke psihologije.

Više informacija o programu Snaga žene dostupno je na poveznici.

Linker
20. travanj 2024 09:06